Joi, 01 martie 2012 la ora 19:55

Prea iubita Mea fiică, mulți dintre copiii Mei vor fi salvați acum datorită rugăciunilor și suferințelor iubiților Mei discipoli, a căror dragoste pentru Mine depășește în intensitate dragostea simțită de majoritatea oamenilor.

În aceasta perioadă plină de încordare, rămân lângă discipolii Mei și Mă sprijin pe ajutorul lor pentru salvarea sufletelor. Multe din aceste suflete nu vor supraviețui în timpul actului Milostivirii Mele Dumnezeiești și vor muri în păcat de moarte. Atât de mulți dintre voi ați răspuns la chemarea Mea cu atât de mare ascultare și generozitate a inimii.

Voi îmi aduceți o mare mângâiere. Vă binecuvântez pe voi, iubiții Mei discipoli, și vă rog ca și de acum înainte să vă rugați pentru sufletele celorlalți. În scurt timp întreaga omenire va avea parte de darul Milostivirii Mele.

Adevărul Existenței Mele va fi înțeles de toți. Dar nu toți vor dori să Mă îmbrățișeze, nici măcar atunci când Adevărul le va fi fost revelat. Ele sunt sufletele după care tânjesc. Acestea sunt sufletele pierdute pentru care Mama Mea Iubită varsă lacrimi. Aceștia sunt păcătoșii pe care trebuie să Mă ajutați să îi salvez pentru că Eu vreau să-i salvez pe toți copiii lui Dumnezeu.

Rugați-vă și uniți-vă ca să puteți să Mă ajutați să adun toate sufletele laolaltă când vom păși prin poarta Noului Paradis.

Rugăciunea (35) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru ca sufletele să intre în Paradis

"Isuse, ajută-mă să Te ajut în salvarea copiilor rămași pe Pământ. Mă rog ca prin Milostivirea Ta să salvezi sufletele de spiritul întunericului. Primește încercările, suferințele și grijile mele, ca prin ele să salvezi sufletele de focul iadului. Umple-mă de acele haruri prin care să-ți ofer cu iubire și bucurie în inimă aceste suferințe, pentru ca toți să ne unim în iubirea față de Preasfânta Treime și să devenim una, iar mai apoi, împreună cu Tine, să trăim în Paradis ca o familie sfântă. Amin."

Copiii Mei, voi știți cât vă iubesc.

Voi care Mă cunoașteți, înțelege ți intensitatea durerii și a suferinței Mele pentru că mulți oameni resping Mâna Milostivirii Mele.

Doar voi puteți ajuta aceste suflete, prin rugăciunile voastre, și astfel îmi veți aduce alinarea pe care o doresc.

Rămâneți acum aproape de Mine.

Nu va mai dura mult.

Fiți răbdători și rugați-vă.

Relaxați-vă, simțiți dragostea Mea.

Totul va fi bine.

Iubitul vostru Isus Cristos

Mesajul contine

Pentru ca sufletele să intre în Paradis
Rugăciunea (35) a Cruciadei de Rugăciune

Isuse, ajută-mă să Te ajut în salvarea copiilor rămași pe Pământ.

Mă rog ca prin Milostivirea Ta să salvezi sufletele de spiritul întunericului.

Primește încercările, suferințele și grijile mele, ca prin... citește tot