Miercuri, 07 martie 2012 la ora 15:40

Prea iubita Mea fiică, spune copiilor Mei că niciun om nu are cunoștințele sau autoritatea de a dezvălui Adevărul conținut în Cartea Apocalipsei. Indiferent cât de informați se consideră ei, numai Eu, Isus, Salvatorul și Mântuitorul omenirii, pot dezvălui lumii ce conține Cartea Adevărului.

Numai Eu, Mielul lui Dumnezeu, am dreptul de a oferi lumii de azi Adevărul dat discipolului Meu Ioan Evanghelistul, unealta Adevărului.

Prima pecete este apostazia, care se vede nu numai printre necredincioși, dar și printre cei care pretind că Mă cunosc pe Mine și care în mod public proclamă că Mă iubesc pe Mine. Acesta este momentul în care Credința Adevărată va fi răstălmăcită, când vouă, copiilor Mei, vă va fi prezentată o doctrină diluată, care este o insultă la adresa Învățăturilor Mele.

Vă spun, copilașilor, că atunci când veți vedea apărând credințe false și doctrine religioase noi, veți ști că este timpul ca Prima Pecete să fie dezvăluită.

Uitați-vă în jurul vostru, ce vedeți? Religii care aduc omagiu unor zei noi de care nu ați auzit. Religii bazate pe închipuiri și non-sensuri fără conținut sau substanță. Entități spirituale care nu sunt din această lume dar despre care mulți consideră că reprezintă tărâmul ceresc al Tatălui Meu.

Fiți foarte atenți, căci vă previn că trăiți într-o fantezie.

Niciuna dintre aceste credințe metafizice nu reprezintă Adevărul.

Orice doctrină care te învață să te pui pe tine însuți înainte de toți și de toate, este o doctrină ce provine de la satana.

Nu o ascultați! Întoarceți spatele acestei cumplite înșelăciuni.

Cei care caută zei falși și își dedică viața ca să venereze acești zei falși, sunt pierduți pentru Mine.

Dacă nu vă opriți și nu începeți să vă rugați Mie pentru călăuzire, Eu nu vă pot salva. Vouă, și tuturor celor care se despart din propria lor voință de regele întunericului, vi se va da darul discernământului dacă Mă rugați cu Rugăciunea (36) a Cruciadei: Ajută-Mă să-L onorez pe adevăratul Dumnezeu.

Rugăciunea (36) a Cruciadei de Rugăciune: Ajută-mă să-L onorez pe Dumnezeul Adevărat

"O, Isuse, ajută-mă, căci sunt pierdut și tulburat. Nu știu adevărul despre viața de după moarte. Iartă-mă dacă te-am supărat slăvind alți zei falși care nu sunt Dumnezeul adevărat. Salvează-mă, ajută-mă să văd Adevărul clar și salvează-mă de întunericul din sufletul meu. Ajută-mă să intru în lumina Milostivirii Tale. Amin."

Există doar un singur Dumnezeu, Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt în Una Sfântă Treime.

Orice alți zei vin de la satana, indiferent sub ce mască atractivă s-ar ascunde.

Vă rog să nu vă irosiți viața veșnică, crezând în acele credințe care onorează practicile new age, incluzând aici Reiki, Yoga, meditații new age, cărți de tarot, clarvăzători, lecturi metafizice, slăvirea îngerilor asociați cu maeștri iluminați.

Încet dar sigur, aceste practici oculte încep să fie acceptate nu numai de societatea vostră ci și de Bisericile Catolice și Creștine.

Aceste false doctrine religioase se răspândesc atât de repede încât au prins în mreje miliarde de copii ai lui Dumnezeu, care și-au găsit astfel o falsă alinare și nu mai recunosc existența lui Dumnezeu, Unul Adevărat.

Al vostru Isus

Mesajul contine

Ajută-mă să-L onorez pe Dumnezeul Adevărat
Rugăciunea (36) a Cruciadei de Rugăciune

Isuse, ajută-mă, căci sunt pierdut și tulburat.

Nu știu adevărul despre viața de după moarte.

Iartă-mă dacă te-am supărat slăvind alți zei falși care nu sunt Dumnezeul adevărat.

Salvează-mă, ajută-mă să văd... citește tot