Marți, 06 martie 2012 la ora 15:20

Prea iubita Mea fiică, trebuie să continui răspândirea instrucțiunilor Mele sfinte și nu lăsa pe nimeni să te oprească din această misiune cu toate că vei fi atacată din toate părțile.

Nu te îndoi niciodată de cuvântul Meu, chiar dacă nu înțelegi sensul mesajelor Mele. Fiica Mea, tot ce ți s-a dat să spui lumii a fost deja prezis. Lumea trebuie însă să înțeleagă ceea ce conține Cartea lui Ioan. Tot ce a fost prezis trebuie să se împlinească.

Vegheați acum, căci omul păcii urmează să se prezinte în fața lumii. Va fi văzut cum că ar crea pace în Orientul Mijlociu. Aceasta va fi o pace falsă, ascunzând astfel minciuna propagată de el, cu scopul de a tăinui adevăratul motiv al minciunilor care sunt în curs de desfășurare.

Rugați-vă pentru sfântul vicar, papa Benedict al XVI-lea, pentru că se află în fața unor persecuții cumplite. Aceste vremuri sunt aproape.

Rugați-vă cu toții, deoarece prin rugăciunile voastre puteți diminua severitatea acestor evenimente care pot fi astfel atenuate. Fiica mea, multe nu sunt cunoscute despre sfârșitul timpurilor. Mulți se tem, și așa și trebuie, dar numai dacă sufletele lor sunt necurate.

Voi care sunteți în Lumina lui Dumnezeu să așteptați cu nerăbdare viitorul, pentru că el va aduce alungarea păcatului de pe Pământ.

La final, lumea se va trezi la un nou început care va fi umplut de Lumina Mea divină.

Nu mai este mult timp până la împlinirea acestor lucruri.

Tot ce contează este ca toți copiii Domnului să vadă Adevărul la timpul potrivit, și să se convertească.

Altfel nu vor avea parte de Noul Cer și Noul Pământ care vor deveni una.

Pentru că atunci voi veni pentru a judeca.

Vor avea viață numai cei care Mă acceptă pe Mine, Mântuitorul lor Isus Cristos, și pe Tatăl Meu Veșnic.

Rugați-vă pentru toate sufletele. Acesta este singurul lucru la care trebuie să vă concentrați, și să aveți încredere deplină în Mine.

Al vostru Isus