Marți, 13 martie 2012 la ora 18:30

Prea iubita Mea fiică, azi ai realizat în sfârșit că anumiți membri ai Bisericii Mele nu numai că se împotrivesc Sfântului Meu Cuvânt, ci mai mult, Îl resping în totalitate.

Aceia care nu sunt în stare să se prosterneze la picioarele Mele și să implore îndurare, se cred în schimb potriviți să judece Sfintele Mele Cuvinte, pe care le dau omenirii pentru salvarea sufletelor.

Eu sunt Dumnezeul Îndurării depline, plin de dorința de a salva pe fiecare copil al Meu, și nu sunt iute la mânie.

Astăzi, răbdarea Mea a fost pusă la încercare, de data aceasta din cauza unui om care susține că vorbește în numele Meu dar care a atacat din nou aceste mesaje pentru a le submina.

Fiica Mea, tu, începând de azi, nu mai ai voie să intri în contact cu orice astfel de reprezentant fără ca înainte să-Mi fi cerut permisiunea.

O parte a bisericii Mele încearcă printr-un efort concentrat să te facă să taci.

Copiii Mei, acestea sunt vremurile în care credința celor mai fideli mărturisitori ai Mei, înțelegând aici și membri ai Bisericii Mele, va fi pusă la încercare, cum nu a mai fost pusă de la Crucificarea Mea încoace.

Așa cum s-au purtat cu Mine, cu multă ticăloșie, la prima Mea venire, și M-au condamnat la moarte pentru că am îndrăznit să spun Adevărul, și Profeții Mei vor avea parte de același tratament până la a Doua Mea Venire.

Îi vor ironiza, vor râde de ei, vor zice despre ei că sunt nebuni atunci când vor răspândi Cuvântul Meu.

Vor fi acuzați de erezie de către cei care vestesc Învățăturile Mele, dar nu recunosc Cuvântul Meu pe care Eu azi îl dau lumii.

Să le fie teamă acelora dintre voi care se pun de-a curmezișul căii pe care acum o aștern în fața voastră pentru a salva omenirea.

Veți fi pedepsiți.

Va trebui să răspundeți în fața Mea pentru nedreptățile comise împotriva celor pe care i-am trimis în lume să vestească Cuvântul lui Dumnezeu în aceste vremuri din urmă.

Dacă îi respingeți pe profeții lui Dumnezeu, atunci respingeți Cuvântul lui Dumnezeu.

Aroganța voastră vă face orbi în fața Adevărului, și voi nu aveți dreptul să Mă reprezentați.

Voi Mă ofensați foarte tare, și respingerea Cuvântului Meu Mă rănește profund.

Plâng amarnic din cauza respingerii voastre, în timp ce voi predicați adevărul subțiat al Învățăturilor Mele.

Trebuie să petreceți ceva timp în Adorație Euharistică înainte de a putea vorbi cu Mine, pentru a-Mi permite să vă călăuzesc pentru a primi puterea discernământului.

Cercetați motivele pentru care respingeți Cuvintele Mele.

Le respingeți oare pentru că nu vreți să auziți adevărul despre schisma care este pe punctul de a avea loc în cadrul Bisericii Catolice ?

Le respingeți oare pentru că nu acceptați faptul că în Biserică s-a strecurat înșelătorul?

Chiar nu înțelegeți că toate acestea trebuie să se întâmple și că au fost prezise?

Trebuie să vă rugați ca să puteți discerne adevărul, și să veniți la Mine pentru călăuzire, înainte de a fi prea târziu.

Isus al vostru,
Mântuitorul întregii omeniri