Luni, 12 martie 2012 la ora 17:00

Copilul meu, acesta este timpul în care toți vizionarii lui Dumnezeu și sufletele alese vor avea de suferit cea mai mare persecuție.

Zilele satanei sunt aproape de sfârșit și el va folosi toate armele, în special câțiva preoți consacrați, în încercarea de a pune la îndoială și a-Mi discredita cuvântul meu, Mama voastră iubită și al Fiului meu drag, Isus Cristos.

Niciodată nu a existat o împotrivire atât de puternică față de revelațiile divine, ca și acum.

Întunericul continuă să invadeze Biserica și mulți din interiorul Bisericii fac tot ce le stă în putință ca să reducă la tăcere cuvintele vizionarilor.

Ei nu doresc ca Adevărul să iasă la lumină și vor împiedica răspândirea rugăciunilor primite de vizionari pentru salvarea sufletelor.

Rugați-vă, copii, pentru ca eforturile lor să nu împiedice munca Fiului meu și să nu-i orbească pe credincioși în fața darului Duhului Sfânt, care continuă să se reverse în sufletele celor care citesc aceste mesaje.

Rugăciunile voastre și credința voastră față de Fiul meu nu au fost niciodată atât de importante ca acum când norul acestui întuneric continuă să învăluie Biserica Fiului meu.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru ca Lumina Fiului meu să străpungă sufletele pierdute, așa încât ele să fie iluminate de Cuvântul Său cel Sfânt.

Îți mulțumesc, copilul meu, pentru că ai răspuns chemării mele, mai ales în acest moment de mare tristețe a sufletului tău provocată de chinurile pe care trebuie să le înduri din partea celor care pretind că vorbesc în numele Domnului.

Mama Cerească,
Mama Mântuirii