Vineri, 16 martie 2012 la ora 22:20

Prea iubita Mea fiică, durerea și suferința sărmanilor Mei discipoli, care trebuie să asiste neputincioși la adoptarea unor noi legi care contrazic total Învățăturile Mele, a ajuns la cote nemaiîntâlnite.

Prea iubita Mea fiică, durerea și suferința sărmanilor Mei discipoli, care trebuie să asiste neputincioși la adoptarea unor noi legi care contrazic total Învățăturile Mele, a ajuns la cote nemaiîntâlnite.

Copii, nu numai că trebuie să fiți martori la aceste păcate, dar trebuie să asistați și la faptul că aceste păcate vă sunt prezentate ca fiind ceva omenesc și sunteți forțați să le acceptați.

Mă refer la un păcat anume, căsătoria între persoane de același sex, care este prezentat ca fiind un drept natural.

Apoi se așteaptă de la voi să acceptați această urâciune când se prezintă într-o biserică, în fața tronului Tatălui Meu.

Acestor oameni nu le este de ajuns că legea civilă le permite această căsătorie, ci vor să-L forțeze pe Tatăl să le dea și binecuvântarea Lui. El însă nu poate să facă acest lucru pentru că în ochii Lui această căsătorie reprezintă un păcat grav.

Cum îndrăznesc acești oameni să creadă că așa ceva ar fi acceptabil în Bisericile Tatălui Meu?

Copii, Eu iubesc fiecare suflet.

Iubesc păcătoșii.

Detest păcatul, dar îi iubesc pe păcătoși.

Actul sexual între persoane de același sex nu este acceptat în ochii Tatălui Meu.

Rugați-vă pentru aceste suflete pentru că Eu îi iubesc, dar nu pot să le dau harurile pe care ei le doresc.

Trebuie să știe că oricât ar încerca să facă acceptată căsătoria între persoanele de același sex, niciodată nu vor putea avea parte de Sfântul Sacrament al Căsătoriei.

Un sacrament trebuie să vină de la Dumnezeu. Regulile pentru primirea sacramentelor trebuie să provină din Învățăturile Tatălui Meu.

Nu-L puteți forța pe Tatăl Meu să dea binecuvântarea sau să permită accesul la Sfintele Sale Sacramente, dacă ele nu sunt respectate așa cum ar trebui.

În zilele de astăzi păcatul este văzut în lume ca fiind un lucru bun.

După cum am mai spus, lumea e întoarsă pe dos.

Ce este bun este prezentat ca fiind rău, și cei care încearcă să trăiască după legile Lui Dumnezeu Tatăl sunt batjocoriți.

Răul, indiferent cum îl deghizăm, nu poate fi transformat într-un un act bun în ochii Tatălui Meu.

Tatăl îi va pedepsi pe cei care continuă să-și etaleze păcatele în fața Lui.

Luați aminte la acest avertisment, deoarece acele păcate care sunt săvârșite din nesupunere față de Dumnezeu nu vor fi și nici nu pot fi iertate.

Și aceasta pentru că nu vreți să acceptați păcatul drept ceea ce este el.

Salvatorul vostru Isus