Marți, 20 martie 2012 la ora 20:30

Copila mea, afară este liniște, liniștea de dinaintea furtunii, pentru că Biserica Catolică va fi în curând aruncată într-o criză.

Îi chem pe toți copiii Mei de pretutindeni, să vă rugați pentru papa Benedict al XVI-lea care este în pericolul de a fi exilat din Roma.

El, Preasfântul Vicar al Bisericii Catolice, este urât în multe locuri din interiorul Vaticanului.

Un complot satanic, plănuit de mai bine de un an de zile, se va vedea în scurt timp în întreaga lume.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru acei servitori sfințiți, preoți din cadrul Bisericii Catolice, care vor fi persecutați datorită marii rupturi din Biserică, ruptură ce se va manifesta în curând.

Lumea întreagă va fi martora acestei mari schisme, dar acest fapt nu va deveni evident imediat.

Falsul papă așteaptă să se dezvăluie în fața lumii.

Copiii Mei, nu vă lăsați înșelați, pentru ca el nu vine de la Dumnezeu.

Cheile Romei au fost predate Tatălui meu, Dumnezeu cel Preaînalt, care va guverna din înaltul cerului.

O responsabilitate enormă va fi pusă pe umerii preoților sfințiți, a episcopilor și cardinalilor care Îl iubesc cu ardoare pe Fiul meu.

Ei vor avea nevoie de un mare curaj și putere divină ca să conducă sufletele spre Noul Paradis.

Fiecărui efort depus de către discipolii sfințiți pentru pregătirea sufletelor pentru a Doua Venire a Fiului meu iubit, i se va opune partea cealaltă, cea întunecată.

Vă îndemn pe voi toți, copiii mei, să vă rugați să aveți puterea de care veți avea nevoie împotriva anticristului și a falsului profetului care vor ieși în curând la vedere.

Trebuie să mă rugați pe Mine, Mama Mântuirii, să vă dau rugăciuni care vor asigura salvarea Bisericii Catolice și salvarea Cuvântului Adevărat al Fiului Meu.

Adevărul promisiunii Fiului Meu referitor la Reîntoarcerea lui in Glorie va fi modificat.

Vouă, dragilor Mei copiii, vi se vor transmite o serie de minciuni și se va aștepta de la voi să le respectați și să le acceptați în Numele Sfânt al Fiului meu.

Rugăciunea (38) din Cruciada de Rugăciune, va trebui citită în fiecare zi în luna ce urmează pentru a asigura că sfinții preoți ai lui Dumnezeu nu vor cădea pradă înșelăciunii pusă la cale de către profetul fals și acoliții săi.

Rugăciunea (38) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru salvarea Bisericii Catolice

"O, binecuvântată Mamă a Mântuirii, Te implor, roagă-te pentru Biserica Catolică și pentru Papa Benedict al XVI-lea, pentru a ușura suferința lui în aceste timpuri grele. Te rugăm, Mama Salvării, acoperă-i cu Mantia ta Sfântă pe slujitorii consacrați lui Dumnezeu, pentru a primi harul de a fi puternici, devotați și curajoși în încercările care le stau înainte. Roagă-te și pentru ca slujitorii sfințiți să conducă turmele lor conform adevăratelor Învățături ale Bisericii Catolice. O, Mamă Sfântă a Lui Dumnezeu, dă-ne nouă, rămășiței Bisericii de pe Pământ, darul conducerii, ca să putem ajuta sufletele în drumul către Împărăția Fiului Tău. Te rugăm, Mama Salvării, să-l ții departe pe cel viclean de cei care-L urmează pe Fiul Tău și care se străduiesc să-și apere sufletele, în dorința de a putea intra pe Poarta Noului Paradis de pe pământ. Amin."

Mergeți, copiii mei, și rugați-vă pentru înnoirea Bisericii și pentru siguranța slujitorilor sfințiți care vor suferi pentru credința lor în timpul guvernării Falsului Profet.

Maria, Mama Salvarii

Mesajul contine

Pentru salvarea Bisericii Catolice
Rugăciunea (38) a Cruciadei de Rugăciune

Binecuvântată Mamă a Mântuirii, te implor, roagă-te pentru Biserica Catolică și pentru Papa Benedict al XVI-lea, pentru a ușura suferința lui în aceste timpuri grele.

Te rugăm, Mama Salvării, acoperă-i... citește tot