Miercuri, 21 martie 2012 la ora 20:30

În seara aceasta am venit la tine, scumpa Mea fiică, ca să spun omenirii că de-acum totul se află în mâinile Mele Preasfinte.

Mă refer la planurile grupării globale care vrea să controleze monedele naționale, sistemele voastre de sănătate și suveranitatea voastră.

Nu le va fi permis să vă controleze pe voi, copii, iar Mâna Tatălui Meu va lovi repede, dacă vor încerca să vă rănească.

Pe toți credincioșii care poartă Pecetea de Protecție a Tatălui Meu Veșnic, Pecetea Dumnezeului celui Viu, nu-i va atinge nici un rău.

De aceea tu, fiica Mea, trebuie să te asiguri că tot mai mulți copii ai lui Dumnezeu au acces la această pecete imediat, în toate colțurile lumii.

Copii, rugăciunile voastre au fost foarte puternice, în special ale celor care se roagă zilnic rugăciunile Cruciadelor de Rugăciune, Rozarul Divinei Milostiviri, și Sfântul Rozariu.

Astfel ei au amânat și prevenit un război nuclear, au salvat milioane de suflete din focurile iadului, și au prevenit multe cutremure.

Niciodată să nu uitați că rugăciunile voastre sunt cele mai puternice arme împotriva celui rău.

Iubirea voastră pentru Mine, Isus Cristos, s-a răspândit datorită fidelității voastre față de Mine.

Copii, voi sunteți discipolii Mei din timpurile moderne, și acum ați primit autoritatea și darul Spiritului Sfânt, ca să răspândiți Sfântul Meu Cuvânt.

Pentru a primi puterea Duhului Sfânt, trebuie să Mă chemați în ajutor pentru ca să rostiți întotdeauna Adevărul atunci când veți vesti Cuvântul Meu cel Sfânt.

Rugăciunea (39) a Cruciadei, vă este acum oferită în dar, astfel încât să puteți merge în mijlocul copiilor lui Dumnezeu și să-i ajutați să-și pregătească sufletele pentru Noul Paradis și pentru a Doua Mea Venire.

Rugăciunea (39) a Cruciadei de Rugăciune: Pregătirea sufletelor pentru Noul Paradis

"O, Isuse, Iubit Mântuitor, Te rog să reverși asupra mea Duhul Tău cel Sfânt, pentru a putea vorbi cu autoritate despre Preasfântul Tău Cuvânt, ca să-i pregătesc pe toți copiii lui Dumnezeu pentru a Doua Ta Venire. Te implor, Doamne Isuse, dă-mi toate harurile de care am nevoie pentru a putea ajuta tuturor credințelor, comunităților și națiunilor, oriunde merg. Ajută-mă să vorbesc cu limba Ta, să alin sufletele prin buzele Tale și să iubesc toate sufletele, cu iubirea specială care se revarsă din Inima Ta Preasfântă. Ajută-mă să salvez sufletele care sunt atât de aproape de Inima Ta, ca să Te mângâi, Preaiubite Isuse, atunci când sufletele pierdute resping în continuare Milostivirea Ta. O Isuse, sunt nimic fără Tine, dar cu ajutorul Tău generos voi lupta în numele Tău, ca să ajut la salvarea întregii omeniri. Amin."

Armata Mea care s-a ridicat prin aceste Sfinte Mesaje, numără deja șapte sute de mii de suflete.

Ajutați-Mă să convertesc și mai mulți copii ai lui Dumnezeu, încât nici un suflet să nu se piardă în favoarea lui satana, la timpul Judecății.

Copii, Eu vă întăresc în toată lucrarea care o faceți pentru Mine.

Vă iubesc, rămășița Bisericii Mele.

Iubitul vostru Isus

Mesajul contine

Pregătirea sufletelor pentru Noul Paradis
Rugăciunea (39) a Cruciadei de Rugăciune

Isuse, iubit Mântuitor, Te rog să reverși asupra mea Duhul Tău cel Sfânt, ca să pot vorbi cu autoritate despre Preasfântul Tău Cuvânt, și să-i pregătesc pe toți copiii lui Dumnezeu pentru a Doua Ta... citește tot