Joi, 22 martie 2012 la ora 23:00

Preaiubita Mea fiică, durerea Mea a devenit acum și a ta, în uniune completă cu Mine. Deși va fi foarte greu pentru tine, acest lucru îți va aduce multă bucurie și multe haruri noi.

Acum îți dăruiesc harul de a putea citi în suflete. Îți las acest dar special din două motive. Primul este ca să-ți ofer protecția de care ai nevoie când vei începe să fii în legătură cu unii discipoli ai Mei.

Al doilea este pentru a converti acele suflete împietrite care te vor înfrunta când vor pune sub semnul întrebării Cuvântul Meu Preasfânt.

Trebuie să accepți această nouă suferință pe care o simți acum și să știi că ea se intensifică pentru că răul se intensifică în lume.

Tu, fiica Mea, și multe alte suflete alese, simțiți acum suferința sufletească și trupească în același timp.

Aceasta este datorată suferinței resimțite și de preasfântul Meu Vicar în aceste zile, când el se va confrunta cu cea mai mare încercare.

Acceptă cupa Mea, fiica Mea, iar cei care acceptă Cuvântul Meu Sfânt prin aceste mesaje, să știe că generozitatea sufletului lor salvează milioane de suflete în fiecare zi.

Niciun minut din suferința voastră nu se pierde.

Știu, copiii Mei, că atunci când luați crucea Mea și Mă urmați, veți suferi în consecință.

Dar să știți că făcând asta, Mă ajutați să salvez cea mai mare parte a omenirii. La fel Mă veți ajuta și în timpul domniei Mele pe Pământ, atunci când înșelătorul va fi alungat și noul Meu Paradis va apărea pe Pământ.

Să știți, de asemenea, că voi, cei care suferiți împreună cu Mine, urmând calea Mea către Paradis, veți parcurge același drum al Calvarului, pe care l-am parcurs și Eu la Prima Mea Venire.

Creștinii de azi poate cred că dacă Eu aș veni a doua oară, nu aș mai fi tratat cu aceeași cruzime. Ei bine, ei se înșală.

Opoziția față de a Doua Mea Venire va fi aprigă.

Cuvântul Meu Sfânt va fi, și este deja, ridiculizat și pus sub semnul întrebării.

Copiii Mei, în special cei cu convingeri ferme și rigide, nu înțeleg că Profeții Mei vor fi respinși în mod fățiș de majoritatea oamenilor, așa cum au fost respinși și în trecut.

Cuvântul Meu, dat ție de data aceasta, este deja ignorat de multe părți ale Bisericii și respins la fel cum a fost și de către farisei, în perioada petrecută de Mine pe Pământ.

Adevărul învățăturilor Mele, care nu s-a schimbat niciodată, va fi considerat a fi o minciună.

De ce este așa? Vă spun vouă că este așa pentru că mulți au deformat Adevărul Învățăturilor Mele într-o asemenea măsură încât ei nu mai cred în păcatul de moarte.

Foarte mulți aleg să ignore Adevărul din Sfânta Scriptură.

De exemplu, de ce negați existența celor 1000 de ani ai Noului Cer și Pământul?

Aceasta revelație este foarte clară și Adevărul este la vedere pentru ca toata lumea să-l vadă.

Și totuși Cuvântul Meu Sfânt este contestat.

Cartea Apocalipsei și profețiile din Cartea lui Daniel v-au fost date doar parțial. Mulți dintre voi sunt confuzi.

Dar aceasta este deoarece conținutul dezvăluit ambilor profeți a fost sigilat și ascuns până la sfârșitul timpurilor.

Doar Eu, Isus Cristos, Mielul lui Dumnezeu, am autoritatea de a dezvălui acest conținut omenirii.

Cum puteți pretinde că știți totul despre A Doua Mea Venire când voi nu cunoașteți decât fragmente? Când detaliile nu au fost încă revelate?

Trebuie să ascultați Cuvântul Meu Sfânt pentru că el vă este dat ca să vă salvați sufletele.

Dacă veți continua să negați Cuvântul Meu chiar și după ce va avea loc Marele Avertisment, când aceste mesaje ale Mele vor continua să se desfășoare – veți fi vinovați de păcatul de a fi refuzat Mâna Milostivirii Mele.

Oricât de mult credeți în Mine, sau pretindeți că Mă cunoașteți, veți comite păcatul lepădării de Mine. Drept urmare, veți fi pierduți pentru Mine și nu veți fi vrednici să intrați pe porțile Paradisului.

Este Datoria Mea, din pură Iubire și Compasiune, să încerc acum să vă pregătesc pentru timpurile din urmă.

Vă rog să nu Mă respingeți a doua oară, pentru că Eu vin să salvez omenirea de la osânda veșnică și să vă ofer cheia către mântuirea veșnică.

Tocmai pentru că vă iubesc, trebuie să fiu ferm și să vă conduc către Adevăr.

Nu așteptați până în Ziua Judecății Mele pentru a descoperi adevărul.

Veniți cu Mine acum și ajutați-Mă să salvez sufletele întregii omeniri.

Învățătorul si Mântuitorul vostru,
Isus Cristos