Sâmbătă, 24 martie 2012 la ora 11:45

Vin la tine azi, Prea iubita Mea fiică, ca să informez lumea despre Marea Mea Milostivire.

Vreau să înștiințez lumea despre Dreptatea Mea.

Copii, nu mai aveți mult timp până când Eu voi veni să judec.

Perioada de timp cuprinsă între acum și până în Ziua Judecății, care va avea loc la A Doua Mea Venire, trebuie folosită cu înțelepciune ca să vă pregătiți sufletele.

Eu sunt Mântuitorul vostru divin și este de datoria Mea să vă conduc, să vă instruiesc și să vă arăt căile și modalitățile prin care vă puteți asigura că veți deveni apți de a intra în Paradisul Meu.

Nu-i respingeți pe profeții Mei. Mă refer în special la slujitorii Mei sfințiți.

Trebuie să-mi cereți să vă acopăr cu Duhul Meu Sfânt pentru discernământ, cu umilință și puritate a sufletului.

Când o veți face, vă voi revela Adevărul Cuvântului Meu Sfânt dat vouă acum prin acest profet.

După aceea va fi de datoria voastră să vă asigurați că veți ajuta toate acele suflete care vă caută pentru îndrumare, ca să-și pregătească sufletele pentru a Doua Mea Venire.

Niciodată să nu vă fie teamă să rostiți fraza „A Doua Venire a lui Cristos”, deoarece mulți din turma Mea nu știu ce înseamnă aceasta.

Atât de puțini dintre ei au fost învățați despre acest eveniment mare și glorios, sau despre importanța de a-și pregăti sufletele, astfel ca ei să fie în starea de har.

Să nu vă fie niciodată frică să predicați despre existența Purgatoriului sau a Iadului. Este responsabilitatea voastră să spuneți poporului Meu Adevărul.

Întoarceți-vă la Mine pentru îndrumare, prin această rugăciune (40) a Cruciadei: Rugăciunea pentru Cler pentru a pregăti sufletele pentru a Doua Venire.

Rugăciunea (40) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru Cler: Pregătiți sufletele pentru A Doua Venire

"O, Isuse al meu, eu sunt doar un slujitor umil și am nevoie de călăuzirea Ta, ca să pot pregăti sufletele pentru a Doua Ta Venire Glorioasă. Ajută-mă în munca de convertire a sufletelor și în pregătirea lor potrivit Voinței Tale Sfinte, astfel încât ele să fie gata să intre în Noul Cer și Noul Pământ, pe care le-ai promis omenirii prin Moartea Ta pe Cruce. Oferă-mi harurile de care am nevoie ca să pot împărtăși Cuvântul Tău sufletelor însetate și niciodată să nu renunț la datoria mea față de Tine, Preaiubite Isuse, căruia i-am promis credința mea, prin votul meu sfânt. Amin."

Duceți-vă acum, slujitorii Mei sfinți, și acceptați rolul pentru care ați fost aleși.

Provocarea de a pregăti sufletele pentru A Doua Mea Venire, este cea mai mare făcută vreodată în lucrarea voastră, și trebuie să acceptați acest lucru cu dragoste și bucurie în inimile voastre.

Acceptați, de asemenea, darul de a fi aleși ca slujitori sfințiți în aceste timpuri de pe urmă, atunci când Noul Cer și Noul Pământ apar ca un Nou Paradis al Meu.

Sunteți binecuvântați pentru că trăiți în aceste timpuri.

Dar veți fi chinuiți și obstrucționați în fiecare moment al călătoriei voastre, de către înșelător și de toți cei care vă ispitesc să vă îndepărtați inimile de Mine, Dumnezeiescul vostru Mântuitor, atunci când veți ajuta la salvarea sufletelor Mele de pe pământ.

Nu renunțați niciodată la Misiunea voastră Sfântă și să știți că Eu, Isus al vostru, voi merge cu voi pe cale la fiecare pas.

Iubitul vostru Isus

Mesajul contine

Pentru Cler: Pregătiți sufletele pentru A Doua Venire
Rugăciunea (40) a Cruciadei de Rugăciune

Isuse al meu, eu sunt doar un slujitor umil și am nevoie de călăuzirea Ta, ca să pot pregăti sufletele pentru a Doua Ta Venire Glorioasă.

Ajută-mă în munca de convertire a sufletelor și în pregătirea lor... citește tot