Marți, 27 martie 2012 la ora 18:00

Copila Mea, suferința ta, alături de cea a sufletelor alese, se va intensifica în timpul Săptămânii Mari.

Aceasta este săptămâna în care înșelătorul va răni cât de mult îi stă în putință, pe cât mai mulți dintre copiii lui Dumnezeu, prin războaie, persecuții și violențe.

Acesta este momentul în care el cauzează o mare suferință, pe care și Fiul Meu a suferit-o în timpul Patimilor de pe Cruce.

Copila Mea, trebuie să le spui tuturor celor care au îndemnat sufletele de pretutindeni ca în fiecare vineri până la Paști să se roage Sfântul Meu Rozar, că Mi-au adus o mare bucurie.

Toate acele suflete pe care le-au salvat astfel – ca și suferința națiunilor lor – au primit ajutor prin această devoțiune.

Iubirea Fiului Meu este acum simțită de către mai multe persoane în întreaga lume, în timpul acestei mari suferințe.

El ușurează suferința lor prin harurile Lui speciale, și le alină sufletele prin puterea Duhului Sfânt.

Copiii Mei, rugăciunile voastre oferite cu atât de mare dragoste, găsesc ascultare în Ceruri.

Trebuie să căutați întotdeauna ajutorul Fiului Meu și al Tatălui Ceresc. Orice rugăciune, oricât de mică ar fi ea, este auzită și primește răspuns potrivit voinței Dumnezeului Preaînalt.

Copila Mea, roagă-i pe copiii Mei să țină o zi de post în Vinerea Mare, ca să împiedice introducerea monedei unice mondiale.

Rugăciunile și postul vostru pot face asta.

De îndată ce această rugăciune este spusă în timpul postului vostru, Tatăl Veșnic va opri aceste persoane să pună în aplicare planurile de austeritate, create deja de ei, pentru a vă putea ține sub control.

Aceeași oameni vor să desființeze Creștinismul, de aceea este important să opriți asta, înainte de a se întâmpla, oferind sacrificii deosebite.

Rugăciunea (42) a Cruciadei de Rugăciune: Post pentru împiedicarea introducerii Monedei Unice Mondiale

"O, Dumnezeule Preaînalt, Îți ofer în dar postul meu pentru a opri strânsoarea celui rău în lume, prin care a fost planificat să se înfometeze țara mea de mâncare și chiar și de Hrana Vieții. Primește oferta mea și ascultă rugăciunea mea spusă și pentru alte națiuni, ca să împiedici suferința plănuită de anticrist. Mântuiește-ne, o Preaiubite Doamne, de această răutate și apără-ne credința, pentru a Te putea cinsti în libertatea de care avem nevoie, ca să Te iubim și să Te adorăm în vecii vecilor. Amin."

Copila Mea, ziua de post din Vinerea Mare va aduce națiunilor o mare eliberare de cel rău și de cei care-l urmează în dorința haină de a controla finanțele tuturor națiunilor.

Iubita voastră Mamă,
Mama Salvării,
Mama lui Dumnezeu

Mesajul contine

Post pentru împiedicarea introducerii Monedei Unice Mondiale
Rugăciunea (42) a Cruciadei de Rugăciune

Copila mea, cere copilașilor mei să țină o zi de post în Vinerea Mare, ca să împiedice introducerea monedei unice mondiale.

Rugăciunile și postul vostru pot face asta.

Imediat ce este recitată această... citește tot