Luni, 02 aprilie 2012 la ora 15:30

Prea iubita Mea fiică, trebuie să te odihnești acum, pentru că atacurile celor care nu pot accepta Cuvântul Meu, care este Adevărul, vor continua.

Ție nu îți este permis să aperi Cuvântul Meu, dar mai mult, acum îți spun să nu intri în dispute cu cei ce se îndoiesc de Cuvântul Meu, deoarece aceasta nu este responsabilitatea ta.

Fiica Mea, oricât de tentant consideri a fi să dovedești omenirii autenticitatea Cuvintelor Mele Preasfinte în aceste vremuri, tu nu trebuie să faci aceasta.

Eu nu am răspuns deloc călăilor Mei în timpul Răstignirii Mele. Nu trebuie să încerci să răspunzi celor care ar dori să Mă prigonească pentru aceste mesaje.

Nu pe tine sunt ei mâniați, fiica Mea, ci pe Mine.

Eu pot doar să spun lumii cum să se pregătească pentru a Doua Mea Venire, dar nu îi pot obliga să facă aceasta.

Ignoră astfel de batjocuri. Multe vin din partea unor suflete curate dar care simt nevoia de a pune întrebări. Dar ție nu-ți este permis să procedezi la fel. Lasă-i să se roage pentru darul discernământului. Doar Eu am responsabilitatea pentru sufletele lor. Nici atunci când îți oferi suferințele pentru salvarea sufletelor, tot nu este responsabilitatea ta.

Așadar du-te și spune celor care au îndoieli că Eu sunt Acela care am stat în fața apostolului Meu Toma și M-am arătat lui după Învierea Mea. Numai după ce Mi-a atins rănile, el a crezut cu adevărat.

Din păcate, multe suflete din lume nu își pot permite acest lux.

Ei trebuie să știe însă că timpul pentru pregătirea sufletelor este scurt. Este alegerea lor liberă dacă răspund sau nu la chemarea Mea.

Al vostru Isus