Marți, 03 aprilie 2012 la ora 20:00

Prea iubita Mea fiică, vreau ca această perioadă de acum și până la Avertisment, să fie înțeleasă de către discipolii Mei.

Sunt necesare rugăciunile voastre intense pentru salvarea sufletelor care nu sunt în stare să se ajute singure. Multe dintre aceste suflete nu vor supraviețui Marelui Avertisment, de aceea este important ca ei, și toți cei care sunt în starea păcatului de moarte să poată fi salvați prin Intervenția Divină.

Rugăciunile voastre care imploră salvarea sufletelor lor sunt necesare acum. Aceasta trebuie să fie prioritatea voastră în timpul Săptămânii Mari, pentru că atunci când Îi cereți Iubitului Meu Tată în Numele Meu Sfânt să-i salveze pe acești păcătoși, rugăciunile voastre vor primi răspuns.

Rugăciunea (43) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru salvarea sufletelor în timpul Avertismentului

"O, Dumnezeule, Tată Atotputernic, în numele Fiului Tău Preaiubit, Isus Cristos, și al comemorării Morții Sale pe Cruce pentru păcatele noastre, Te implor să salvezi sufletele care nu se pot salva singure și care ar putea muri în păcat de moarte în timpul Avertismentului. Prin ispășirea și suferința Preaiubitului Tău Fiu, Te rog pentru iertarea celor care nu sunt capabili să caute răscumpărarea, pentru că nu vor trăi suficient timp ca să ceară de la Isus, Fiul Tău, Milostivirea de a le elibera de păcat. Amin."

Rugați-vă pentru toți păcătoșii. Cea mai mare dorință a Mea este să salvez întreaga omenire. Doar prin rugăciunea de mijlocire pot fi salvate sufletele aflate în întuneric.

Iubitul vostru Isus Christos

Mesajul contine

Pentru salvarea sufletelor în timpul Avertismentului
Rugăciunea (43) a Cruciadei de Rugăciune

Dumnezeule, Tată Atotputernic, în numele Fiului Tău Preaiubit, Isus Cristos, și în amintirea Morții Sale pe Cruce pentru a ne salva de păcate, Te implor să salvezi sufletele care nu se pot salva singure... citește tot