Luni, 23 aprilie 2012 la ora 20:00

Prea iubita Mea fiică, vremea schimbărilor în ceea ce privește modalitatea în care guvernele din întreaga lume își conduc țările, este aproape.

Tot mai multe națiuni se unesc și mulți copii ai lui Dumnezeu vor fi guvernați de către un Singur Organism.

A venit timpul să vă țineți ochii larg deschiși și să observați orice modificare a legilor, care vă vor sărăci.

Luptați împotriva legilor care vă restricționează hrana.

Dumnezeu, Tatăl Meu Veșnic, va pedepsi acele grupări rele care vor încerca să-i înfometeze pe copiii Săi.

Aceasta înseamnă că este timpul ca a Treia Pecete să fie revelată.

Deși o perioadă încă nu va fi deschisă, Eu vă spun acestea pentru ca să încercați să vă pregătiți voi alimentele, în așa fel încât voi să le produceți și să le conservați, pentru a nu se strica.

Cu timpul vă vor restricționa hrana și accesul la apă potabilă.

Această grupare, deși slăbește datorită rugăciunilor voastre, va voi să vă înfometeze și să otrăvească mulți copii nevinovați ai lui Dumnezeu, în încercarea de a diminua populația lumii.

Ei vor lupta din greu pentru a realiza acest plan.

În timp ce ei continuă să producă groază în rândul copiilor lui Dumnezeu, Tatăl Meu Veșnic va crea pedepse ecologice și va distruge milioane de oameni răi de pe fața pământului.

Vremea se va schimba și pe mai departe. Cu timpul acest lucru va influența comerțul, astfel că puterea globală va fi împiedicată să-și ducă planul hain la bun sfârșit.

Pe toată perioada acestei crize, voi, armata Mea, trebuie să vă rugați Tatălui Veșnic pentru a vă proteja de acești oameni și pentru ca ei să-și deschidă inimile împietrite către Adevărul Milostivirii lui Dumnezeu.

Vă spun acestea pentru ca să vă puteți pregăti.

Aceste evenimente nu se vor întâmpla imediat, și multe dintre aceste planuri pot fi evitate și atenuate datorită rugăciunilor și sacrificiilor voastre.

Cel rău nu vine de la Dumnezeu. El apare din lăcomie, iubire de sine și din setea de putere și de control. Toate aceste slăbiciuni provin de la satana și sunt puse în fața liderilor lumii pentru a-i ispiti să producă suferințe copiilor lui Dumnezeu.

Nu lăsați ca puterea lui satana să vă controleze țările.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru a avea puterea necesară de a vă opune măsurilor menite să vă facă săraci, dependenți de mila celor care vă controlează țările. Ei domnesc sub stăpânirea puterilor globale care sunt Marea Britanie, SUA, UE, China și Rusia.

Eu, Isus al vostru, vă voi ajuta în evitarea persecuțiilor, dar să nu uitați că rugăciunea este principala voastră armă.

Rugăciunea îi poate opri pe acești oameni haini care vor să vă ia posibilitatea de a vă hrăni, bea și îmbrăca, și de a frecventa Bisericile Creștine.

Luptați în numele Meu și Eu întotdeauna voi fi alături de voi.

Iubitul vostru Isus