Duminică, 29 aprilie 2012 la ora 15:33

Prea iubita Mea fiică, tu ai primit un dar pe care mulți îl resping din cauza fricii.

Prin harurile ce ți-au fost dăruite, ai primit puterea și focul Duhului Sfânt, deci ești înarmată complet ca să poți răspândi profețiile care au fost promise lumii de atâta vreme.

Când Daniel a primit profețiile, i s-a cerut să sigileze Cartea Adevărului până la sfârșitul timpurilor, când cuprinsul lor va putea fi dezvăluit; acest timp este acum.

Revelațiile făcute Evanghelistului Ioan au fost date doar în parte, dar i s-au dezvăluit câteva secrete în Cartea cu Șapte Peceți.

El nu a primit autoritatea să le dezvăluie. A primit indicația să închidă cartea și să o mănânce ca să nu fie rupte pecețile și să nu le fie dezvăluit conținutul până în aceasta epocă. Prin înghițirea cărții, omenirea a primit un indiciu.

Amar la gust, Adevărul provoacă teamă.

Acest lucru poate că îi jignește pe aceia care pretind să cunoască toate planurile lui Dumnezeu făcute pentru omenire. Dar Adevărul, iubirea puternică pe care o nutrește Dumnezeu față de fiecare om de pe Pământ, e dulce pentru aceia care îl recunosc.

Adevărul este că doar Eu, Isus Cristos, vă pot dezvălui secretele ce au fost date Evanghelistului Ioan. Dulcele Adevăr va fi primit cu dragoste de către cei ce urmează învățăturile lui Dumnezeu.

El poate să provoace teamă, dar puterea lui Dumnezeu va învinge orice rău și prigonire pentru că El poate totul.

Primul secret cuprinde faptul că grupările Masonice, care s-au format în epoca medievală, țes conspirații împotriva lui Dumnezeu și a tuturor Lucrărilor Sale.

Ei sunt devotați celui rău. Dumnezeul lor e satana și ei sunt mândri că pot să i se închine prin liturghii negre.

Apoi e Sfântul Scaun care, din 1967, este sub asediu continuu din partea acestei grupări.

Ei s-au infiltrat încet în Biserica Mea, nu doar în Vatican ci și în mijlocul clerului din toate țările.

Infestarea premeditată a Bisericii Mele are ca rezultat atrocitățile comise împotriva victimelor nevinovate.

Iubirea lor pentru bani și putere este însa mică în comparație cu devotamentul dezgustător față de împăratul minciunilor, satana. Ei îl adoră pe față, în grupuri secrete. Preoți și alți servitori, înțelegând aici și episcopi și cardinali, se alătură anumitor cercuri ale acestei grupări.

Actele înfiorătoare la care aceștia iau parte sunt prea grave ca să vi le dezvălui dar trebuie să știți că ei oferă jertfe omenești în aceleași biserici care au fost construite pentru celebrarea Sfintei Liturghii și a Euharistiei.

Această grupare ascunde cu multă precauție adevăratele activități în fața preoților adevărați, a episcopilor și a cardinalilor adevărați, în timp ce comite aceste fapte josnice.

V-ar șoca să aflați cu câtă cruzime Îl urăsc ei pe Dumnezeu. Puterea pe care le-a dat-o satana le-a permis ca răutatea lor, lăcomia, luxul și deviațiile sexuale să fie urmate în toate țările.

Ei se salută prin semne doar de ei știute ca să-și arate loialitatea unul față de altul.

Un lucru e sigur. Răutățile lor vor lua sfârșit și dacă în timpul Marelui Avertisment nu se vor întoarce la Mine, nu le va mai rămâne mult timp până când vor fi aruncați în lacul de foc unde vor suferi chinuri groaznice în vecii vecilor.

Ei au creat și alimentat apostazia care e răspândită deja în toată lumea.

Acest lucru l-au pus în aplicare infiltrându-se în Biserica Mea.

Iubitul vostru Isus,
Mielul lui Dumnezeu