Luni, 14 mai 2012 la ora 18:00

Fiica Mea prea iubită, am acceptat darul tău pe care Mi l-ai oferit, și ca urmare vor fi salvate încă cinci milioane de suflete*.

Dorința Mea cea mai mare este să pun capăt suferinței tale, însă cu acest dar prețios pe care Mi-l oferi, pot acum salva și mai mulți copii ai lui Dumnezeu.

Niciodată nu uita că această misiune are scopul de a salva omenirea de Iad. Am nevoie de ajutorul tău și de ajutorul altora pentru a face aceasta.

Să nu te simți singură niciodată pentru că Eu te iubesc și sunt cu tine tot timpul. Tot mai mulți copiii ai lui Dumnezeu au început să audă în sfârșit Vocea Mea.

Lucrarea Duhului Sfânt va da roade, și în curând dragostea pentru Dumnezeu va fi simțită chiar și în inimile cele mai sterpe.

Acele suflete pierdute, goale și sterpe vor simți flacăra Iubirii și vor fi avea o dorință familiară de a face parte din Noua Mea Împărăție de pe pământ. Mulți nu vor înțelege de ce, dar vor fi în imposibilitatea de a-și nega sentimentele de căldură, dragoste și pace.

Foarte mulți vor fi surprinși și vor dori să vorbească cu Mine. Acum tu trebuie să unești oamenii de pretutindeni pentru a cere darul Iubirii Mele. Ei trebuie să ceară să li se dea favoruri speciale.

Tu, fiica Mea, trebuie să dedici o zi pe săptămână pentru acest lucru. Fiecare suflet pierdut trebuie să mă roage pe Mine să îl ajut. Dacă cererea lor este în concordanță cu Voia Mea Sfântă atunci voi răspunde la rugăciunile lor. Acest lucru le va insufla o legătură mai puternică cu Inima Mea Sfântă și cu Milostivirea Mea cea Mare.

Du-te acum și numește această cerere: “Chemarea mea către Isus”.

Fiica Mea, fă asta cât mai repede posibil, pentru că aș dori să asigur sufletele, mai ales pe ale celor care nu acceptă faptul că Eu le vorbesc acum, că în cele din urmă își vor da seama cât de apropiat sunt fiecărui suflet.

Spuneți-le că Eu îi iubesc pe toți, și nu exclud nici un păcătos, indiferent cât de grav a păcătuit.

Tot ceea ce le cer este să vină la Mine și să Mă cheme pentru a-i ajuta.

Isus al vostru 

* sufletele menționate ca fiind salvate, sunt datorită suferințelor personale oferite de Maria Milistivirii Divine și nu se referă la lumea întreagă, deoarece în prezent sunt salvate miliarde de suflete prin rugăciune.