Miercuri, 16 mai 2012 la ora 03:30

Fiica Mea preaiubită, trebuie să-ți spun că un al Treilea Război Mondial este pe cale să se desfășoare în lume.

Îmi curg lacrimile în dimineața asta, așa cum vezi.*

A Doua Pecete este pe cale să se desfășoare așa cum a fost prezis lui Ioan Evanghelistul în Cartea Revelației.

El va începe în Europa.

Sistemul vostru bancar va fi cauza, și Germania, încă odată, va fi implicată în această tragedie, precum a fost și în ultimele două cazuri.

Când va începe, va fi în mare parte pentru salvarea economiei, și catastrofa va afecta Grecia, cu multe repercusiuni asupra Franței.

Orientul Mijlociu va fi de asemenea implicat în război cu Israel și Iran, iar Siria va juca un rol important în căderea Egiptului.

Fiica Mea, te-am trezit ca să-ți spun asta, nu ca să te înspăimânt, ci ca să vă îndemn la mai multă rugăciune pentru Europa în aceste timpuri.

Din cauza războiului și a lipsei de bani, o mare parte a recoltei se va distruge, ceea ce va duce la deschiderea celei de-a Treia Peceți, care înseamnă foamete.

De aceea Îi îndemn pe toți copiii lui Dumnezeu să încerce să stocheze hrană uscată și neperisabilă pentru a vă hrăni familiile. Este important să vă produceți propria hrană, pe cât posibil.

Amintiți-vă că , totuși, rugăciunea poate diminua mare parte a acestor suferințe.

Efectul acestui război va fi că Biserica Mea Catolică de pe pământ va fi înglobată într-o biserică mondială, în numele unificării.

Această unificare, sau pace falsă, va deveni realitate după ce va apărea anticristul să creeze pacea falsă și un așa-zis sfârșit al războiului.

Acest pact de pace va implica lumea occidentală, până când China și Rusia devin implicate în problemele mondiale.

Ele vor amenința "Fiara cu zece coarne”, Europa, și o vor birui ca să introducă comunismul.

"Dragonul Roșu”, China, câștigă deja o poziție puternică în lume, deoarece controlează finanțele mondiale.

Dragonul Roșu și Ursul, care este Rusia, nu-L iubesc pe Dumnezeu.

Ele sunt conduse de anticrist, care provine din est și care se ascunde în spatele ușilor închise.

Atunci când aceste profeții se vor desfășura, întreaga lume va crede în aceste mesaje. Atunci nu vor mai fi îndoieli.

Vă rog să vă rugați Cruciada (54), care va ajuta la diminuarea impactului acestor evenimente.

Rugăciunea (54) a Cruciadei de Rugăciune: Rugăciune către Tatăl pentru diminuarea impactului celui de-al III-lea Război Mondial

"O, Tată Ceresc, în numele Fiului Tău Preaiubit Isus Cristos, care a suferit cumplit pentru păcatele omenirii, Te rugăm, ajută-ne în aceste timpuri grele care ne stau în față. Ajută-ne să supraviețuim persecuției puse la cale de către conducătorii lacomi și de către cei care vor să distrugă Bisericile Tale și pe copiii Tăi. Te implorăm, Tată Preaiubit, ajută-ne să ne hrănim familiile și salvează viața celor care sunt obligați, în ciuda voinței lor, să intre în acest război. Te iubim, Părinte drag; Te implorăm să ne ajuți în aceste timpuri de mare nevoie. Salvează-ne de strânsoarea anticristului, ajută-ne să supraviețuim semnului ei, semnul bestiei, refuzând să îl acceptăm. Ajută-le celor care Te iubesc să rămână fideli Cuvântului Tău Sfânt în toate timpurile, ca să le poți dărui harurile supraviețuirii în trup și suflet. Amin."

Fiica Mea, Îmi dau seama că această veste ar putea veni ca un șoc, dar amintiți-vă că rugăciunea și Pecetea Dumnezeului Celui Viu - Rugăciunea (33) a Cruciadei, îi va proteja pe cei care Mă urmează, Rămășița Bisericii Mele.

Voi, copiii Mei, veți supraviețui, deși nu va fi ușor.

Veți fi hărțuiți pentru Creștinismul vostru, dar voi niciodată nu Mă veți părăsi pe Mine și nu Mă veți respinge.

Pentru aceasta vi se vor da haruri. Darul Peceții Dumnezeului Celui Viu vă va face invizibili pentru ochii dușmanilor voștri.

De acum înainte, rugați-vă zilnic (rugăciunea (33). Păstrați-o acasă în fața ochilor voștri și binecuvântați-o cu un preot.

Începeți curând pregătirile, căci ziua căderii Europei nu este departe.

*Notă: Când Maria scria acest mesaj, o lacrimă a căzut din ochii fotografiei lui Isus care era în fața ei.

Al vostru Isus 

Mesajul contine

Rugăciune către Tatăl pentru diminuarea impactului celui de-al III-lea Război Mondial
Rugăciunea (54) a Cruciadei de Rugăciune

Tată Ceresc, în numele Fiului Tău Preaiubit, Isus Cristos, care a suferit cumplit pentru păcatele omenirii, Te rugăm, ajută-ne în aceste timpuri grele care ne stau în față.

Ajută-ne să supraviețuim per... citește tot