Sâmbătă, 26 mai 2012 la ora 16:00

Sunt încântat că ești din nou cu Mine. Fiica Mea, e important să rămâi aproape de Mine acum. Timpul este scurt și ai foarte mult de lucru.

Scumpa Mea fiică, astăzi îi rog pe cei ce Mă urmează să se roage cu sârg pentru Vicarul Meu iubit, Papa Benedict al XVI-lea. El, Slujitorul Meu Sfânt, este supus unei teribile persecuții în spatele ușilor închise ale Sfântului Scaun.

V-am spus și mai devreme că acel grup masonic, al cărui laț se strânge în interiorul Vaticanului, vrea să-l alunge pe iubitul Meu Papă.

Ei au intenția să-l alunge de pe Sfântul Scaun, folosind metode necinstite.

Așa cum v-am mai spus, el va trebui să fugă pentru că nu va avea de ales.

Timpul este scurt. Voi trebuie să vă rugați cu sârg pentru ca el să rămână cât se poate de mult, pentru că îndată ce el va pleca, impostorul, Falsul Profet, îi va lua locul.

O, cum plâng acum pentru Iubita Mea Biserică de pe pământ. Toți acei slujitori Sfințiți ai Mei care acceptă Cuvântul Meu așa cum vă este dat în acest timp, ascultați-Mă acum.

Voi trebuie să rămâneți credincioși Sfintei Liturghii și să susțineți Jertfa zilnică, pentru că foarte curând veți fi obligați să înghițiți o minciună.

Jertfa zilnică adusă în onoarea Crucificării Mele, și transformarea vinului în Sângele Meu și a pâinii în Trupul Meu, vor fi schimbate, răstălmăcite, și mă vor umili prin noile legi aduse de falsul profet.

Niciodată nu trebuie să acceptați nimic ce nu este Adevăr.

Voi niciodată să nu acceptați erezia care va proveni din lăuntrul zidurilor Sfântului Scaun. Dacă o faceți, atunci vă veți îndepărta de Mine.

Mulți dintre voi va trebui să ofere Sfânta Liturghie în secret, și veți avea nevoie de tot curajul pe care îl puteți obține doar rugându-vă către Mine să vă fac puternici.

Schimbările vor începe cu însăși Sfânta Euharistie. În curând vi se va spune că Sfânta Împărtășanie, Prezența Mea adevărată, înseamnă de fapt altceva.

Vi se va spune că acestea semnifică lucruri diferite. Dar va fi o minciună cumplită.

Sfânta Euharistie este Trupul și Sângele Meu dat vouă pentru a-Mi permite să vă umplu cu Spiritul Meu cel Sfânt, dându-vă acea hrană de care aveți nevoie pentru sufletele voastre.

Când va sosi timpul, iar vouă, slujitorilor Mei sfințiți, vi se va prezenta o nouă interpretare modernă, atunci veți ști că a început deja contaminarea.

Pentru asta trebuie să vă pregătiți. Strângeți-vă laolaltă și apărați adevărul Crucificării Mele. Nu acceptați minciunile, schimbările aduse Sfintei Liturghii și Sfintei Euharistii. Pentru că dacă o veți face, Prezența Mea va fi pierdută pentru toți copiii lui Dumnezeu.

Urmați-mă. Aceasta este cea mai mare provocare în fața căreia ați stat vreodată, dar Eu vă voi da haruri pentru a discerne adevărul de sacrilegiile inventate, pe care veți fi chemați să le acceptați în Numele Meu.

Voi trebuie acum să-Mi cereți ajutorul prin intermediul acestei rugăciuni (56) a Cruciadei de rugăciune. Aceasta este pentru preoți ca să ceară protejarea Sfintei Euharistii.

Rugăciunea (56) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru Cler: Apărarea Sfintei Euharistii

"O, Tată drag, în numele Fiului Tău Preaiubit care s-a jertfit pe Cruce pentru întreaga omenire, ajută-mă să rămân credincios Adevărului. Acoperă-mă cu Prețiosul Sânge al Fiului Tău și dă-mi harul de a continua să Te slujesc pe Tine cu credință, încredere și onoare, pentru tot restul slujirii mele. Nu-mi permite niciodată să mă rătăcesc de la adevărata însemnătate a Jertfei Sfintei Liturghii sau de la prezentarea Sfintei Euharistii copiilor Tăi. Dă-mi puterea să Te reprezint și să hrănesc turma Ta, așa cum ea trebuie hrănită cu Trupul, Sângele, Sufletul și Dumnezeirea Fiului Tău, Isus Cristos, Salvatorul Omenirii. Amin."

Vă rog să știți că Eu merg cu fiecare dintre voi, iubiții Mei Slujitori Sfințiți, în fiecare zi.

Vă sprijin. Încredeți-vă în Mine, iar Eu vă voi păstra aproape de Inima Mea Sfântă în aceste vremuri cumplite din cadrul Bisericii Catolice.

Iubitul vostru Isus

Mesajul contine

Pentru Cler: Apărarea Sfintei Euharistii
Rugăciunea (56) a Cruciadei de Rugăciune

Tată drag, în numele Fiului Tău Preaiubit care s-a jertfit pe Cruce pentru întreaga omenire, ajută-mă să rămân credincios Adevărului.

Acoperă-mă cu Prețiosul Sânge al Fiului Tău și dă-mi harul de a con... citește tot