Luni, 28 mai 2012 la ora 20:45

Fiica Mea prea iubită, atunci când omul pune la îndoială Învățăturile cuprinse în Sfânta Biblie, aceasta este normal în natura umană.

Când omul răsucește învățăturile din Sfânta Scriptură pentru a se potrivi cu propria ordine de zi, acest lucru Mă jignește.

Dar când slujitorii Mei sfințiți denunță părți ale Sfintei Scripturi și le aruncă la o parte, ca și cum nu ar avea consecință, ei Mă neagă pe Mine, Fiul Omului.

Tot ce este cuprins în Sfânta Scriptură vine de la Tatăl Meu Veșnic, care a sfințit fiecare cuvânt, prin cei pe care i-a uns.

Să credeți că Sfântul Cuvânt al lui Dumnezeu este cuprins în Cartea Tatălui Meu și nici un cuvânt nu-i minciună.

Atunci, de ce cei care pretind a fi intelectuali și experți în Adevărul conținut în Sfânta Biblie pun la îndoială Cuvântul Meu cel Sfânt, așa cum Eu vi-l prezint vouă, în aceste mesaje?

Adevărul Meu vă este dat vouă acum, din nou, pentru a vă reîmprospăta memoria, pentru a vă reaminti de învățăturile conținute acolo.

Copiii Mei pe pământ trebuie să știe că profețiile conținute în Cartea lui Daniel și în Cartea Apocalipsei încă trebuie să aibă loc.

Trebuie să știți că cei 1000 de ani menționați în Cartea Apocalipsei înseamnă exact aceasta.:

Dacă aceasta ar fi însemnat ceva diferit, atunci ar fi fost dată o perioadă diferită.

Biserica Mea, Biserica Catolică, nu și-a declarat convingerile, ei nu au făcut încă acest lucru.

Rămășița Bisericii Mele, ramificațiile rămășiței Bisericii Mele Catolice de pe pământ vor înțelege adevărata semnificație a Erei Mele de Pace pe pământ.

Voi sunteți în vremurile din urmă, dar pământul va fi reînnoit.

Apelez la voi toți, slujitorii Mei sfințiți. Vocea Mea este răgușită de cât de mult vă rog să răspundeți la chemarea Mea Sfântă din Cer.

Eu, Mântuitorul vostru iubit, v-am trimis mulți clarvăzători și vizionari până acum. Aceștia v-au ajutat să vă deschideți mintea la acele evenimente care urmează să vină.

Am așteptat până acum ca să vestesc lumii revelațiile finale. Acum am trimis pe ultimul Meu mesager, pe Maria Divinei Milostiviri, al șaptelea mesager, pentru a pregăti capitolul final pe măsură ce vi se prezintă vouă.

Vocea Mea este ca de tunet. Ea va continua să fi auzită peste tot pământul. Nu se va opri până în ziua când voi veni să judec.

Poate că acum nu Mă ascultați. Mulți dintre voi vor respinge Cuvântul Meu, cu o aroganță care Mă rănește profund.

Alții, din cauza fricii, Mă vor ignora, pentru că este mai ușor așa. Dar în curând vor veni schimbările despre care Eu vă vorbesc. Atunci, Adevărul va începe să vă lumineze.

Eu vă chem acum și vă spun acest lucru. Aștept răspunsul vostru oricând ar veni el, acum sau în viitor.

Eu sunt în așteptare. Voi continua să aștept cu răbdare, până în ziua în care veți veni în fugă la Mine căutând Protecție.

Eu nu renunț niciodată la slujitorii Mei aleși pe cei care i-am strigat de prima dată.

Vă amintiți prima dată când v-am chemat? Ați simțit vocea Mea vorbind sufletului vostru care vă îndemna să vă alăturați în uniune cu Mine. Puteți să Mă auzi acum?

Cereți-Mi să vă dezvălui acum că sunt Eu, Isus al vostru, cel care imploră să vă ridicați și să Mă urmați pe acest drum anevoios spre viața veșnică. Nu vă temeți de chemarea Mea. Încredeți-vă în Mine și spuneți această rugăciune cerându-Mi să vă permit să auziți chemarea Mea.

Rugăciunea (57) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru Preoti: Isuse, lasă-mă să-Ți aud chemarea

"O, scumpul meu Isus, deschide-mi urechile către sunetul glasului Tău, deschide-mi inima către chemarea Ta de iubire, umple sufletul meu cu Duhul Sfânt pentru a Te putea recunoaște în aceste timpuri. Cu umilință îți ofer loialitatea pe care o ceri de la mine și Te rog, ajută-mă să discern Adevărul, să mă ridic, să răspund și să urmez glasul Tău pentru a Te putea ajuta la salvarea sufletelor întregii umanități. Voia Ta este poruncă pentru mine. Dă-mi curajul să Te las să mă călăuzești, ca să pot lua armura necesară pentru a duce Biserica Ta către Noua Ta Împărăție. Amin."

Amintiți-vă că Eu, Isus Cristos, nu voi permite niciodată slujitorilor Mei Sfințiți să se îndepărteze de la calea adevărului. Eu voi sta la fiecare colț, la fiecare intersecție, și vă voi indica direcția corectă.

Uneori, puteți găsi acest lucru frustrant. Ați putea fi confunzi. Sau nu veți vrea să auziți adevărul. Puteți fi temători. Dar să știți acest lucru.

Eu vă voi iubi mereu. Voi fi mereu alături de voi.

Eu nu vă voi părăsi niciodată.

Iubitul vostru Isus

Mesajul contine

Pentru Preoți: Isuse, lasă-mă să-Ți aud chemarea
Rugăciunea (57) a Cruciadei de Rugăciune

Scumpul meu Isus, deschide-mi urechile la sunetul Glasului Tău, deschide-mi inima la Chemarea Ta de iubire, umple sufletul meu cu Duhul Sfânt ca să Te pot recunoaște în aceste timpuri.

Cu umilință îți... citește tot