Marți, 29 mai 2012 la ora 17:42

Scumpa Mea fiică, Profeții, mesagerii și toți vizionarii din lume se unesc în spirit pentru a vesti în acest timp Sfântul Meu Cuvânt.

Aceia care au fost aleși pentru aceste misiuni dificile prin care trebuie să se asigure că sufletele întregii omeniri sunt pregătite pentru a Doua Mea Venire, sunt îndrumați să facă un apel către lume.

În curând ei vor îndemna la rugăciune pentru a-i ajuta pe cei care vor suferi în războaiele viitoare.

Timpul izbucnirii războaielor este aproape și multe suflete inocente vor fi victime ale terorii pline de ură îndreptate împotriva copiilor lui Dumnezeu.

În aceste războaie mulți vor fi atrași în diferite direcții și va fi multă confuzie în Orientul Mijlociu.

Multe războaie mici vor izbucni.

Întâi se vor scinda în mai multe părți, apoi se vor contopi în câteva diviziuni.

Apoi armate mai mari vor fi implicate, și multe națiuni se vor alătura.

O, cum cad lacrimile Mele pentru acest rău teribil indus de influența lui satana care vrea să omoare cât mai mulți oameni posibil și în cât mai scurt timp.

Rugați-vă pentru diminuarea acestor războaie.

Rugați-vă ca prin rugăciunile copiilor lui Dumnezeu să poată fi prevenite atrocitățile plănuite pentru a determina folosirea bombelor nucleare.

Fiica Mea preaiubită, Satana va face tot ce-i stă în putere în aceste timpuri pentru a încuraja Biserica Catolică să te respingă și să declare aceste mesaje ca fiind erezii.

Tu trebuie să ignori aceste atacuri. Toți cei care urmează învățăturile Mele trebuie doar să-și urmeze inima și le va fi ușor să discearnă Adevărul.

Dacă profeților Mei nu li s-ar fi dat haruri din Cer să reziste unor asemenea persecuții, atunci nu ar fi fost auzite Sfintele Mele Cuvinte, îndrumările Mele, care vin să îi pregătească pe toți copiii lui Dumnezeu pentru a Doua Mea Venire.

Dacă nu ar fi fost încăpățânarea insistentă a profeților și mesagerilor lui Dumnezeu încă de la începutul timpurilor, atunci copiii lui Dumnezeu ar rămâne ignoranți.

Odată ce vă este dată cunoașterea, discipolii Mei iubiți, nu trebuie să vă mai fie teamă, căci urmați calea Vieții Veșnice. Orice altă cale, chiar dacă este plină de ispite mărețe, dar fără valoare, care vă atrag spre capcanele lumești, nu duce la Mine.

Pentru că atunci când vor începe să apară minciuni despre Sfânta Mea Euharistie, trebuie să fiți curajoși și să vă îndepărtați de acolo.

Rugați-vă pentru putere, determinare și curaj pentru a Mă urma pe Calea finală a Mântuirii.

Iubitul vostru Isus