Vineri, 01 iunie 2012 la ora 20:15

Draga Mea fiică iubită, anticristul deja pregătește planul său de pace, pe care-l va prezenta în curând, după ce războaiele se vor extinde în Orientul Mijlociu și când durerea și suferința cumplită vor lăsa să se creadă că nu există niciun semn de speranță.

Atunci el va apărea deodată și se va arăta lumii ca un om al păcii, o bijuterie sclipitoare, care va scânteia în mijlocul întunericului.

Când va apărea, el va fi văzut ca unul dintre cei mai carismatici politicieni din toate timpurile.

Personalitatea sa atrăgătoare, plăcută și grijulie va păcăli pe majoritatea oamenilor.

El va emana dragoste și compasiune și va părea un bun Creștin. Cu timpul el va atrage mulți adepți, care vor crește în număr, astfel încât el va deveni asemenea Mie, Mesia.

Va fi văzut ca promotorul unității între toate națiunile și va fi iubit în aproape fiecare țară din lume.

Apoi el va demonstra că are capacități supranaturale. Mulți vor crede că a fost trimis de Tatăl Meu și că el este Eu, Isus Cristos, Mântuitorul lumii.

Ei se vor ruga lui, îl vor iubi, își vor da viața pentru el iar el va râde și își va bate joc de ei, atunci când nu va fi văzut.

Aceasta va fi cea mai mare înșelătorie a tuturor timpurilor și planul său este de a fura sufletele voastre, de a vă lua de la Mine.

El și Falsul Profet, care va sta ca un rege în Scaunul lui Petru, vor concepe în secret o unică religie mondială.

Aceasta va apărea ca o religie de tip Creștin care promovează iubirea. Aceasta nu va promova, totuși, iubirea față de aproapele, iubire care vine de la Dumnezeu. În schimb, va promova iubirea și supunerea față de anticrist și dragostea de sine.

Perversitatea lor nu se oprește aici, pentru că după ce îi vor seduce pe copiii lui Dumnezeu, va începe atacul.

Dintr-o dată vor cere tuturor să accepte Semnul de Supunere față de ordinea mondială unică, Pecetea Loialității. O lume unită, din care trebuie să facă parte toți oamenii.

Vă vor controla banii, accesul la alimente și modul în care trăiți.

Regulile, multe dintre ele, vor arăta că veți deveni prizonieri. Cheia celulei, care vă va ține sub controlul lor, va fi Semnul Fiarei.

666 va fi integrat ca un număr ascuns într-un cip, pe care veți fi obligați să-l acceptați, la fel ca pe orice altă vaccinare.

Odată integrat vă va otrăvi nu numai mintea și sufletul, ci și trupul vostru, deoarece va provoca o epidemie concepută să șteargă o mare parte din populația lumii de pe pământ.

Voi nu trebuie să acceptați Semnul. În schimb, Eu vă voi instrui ce trebuie să faceți.

Mulți vor accepta semnul, deoarece se vor simți neajutorați.

Salvarea voastră va fi Pecetea Dumnezeului celui Viu; rugăciunea Mea, din Cruciada de Rugăciune numărul 33, va fi colacul de salvare pentru voi.

Dacă veți primi Pecetea Mea de Protecție, dată vouă de către Tatăl Veșnic, nu va trebui să acceptați semnul.

Nu veți fi atinși. Casele voastre nu vor fi văzute, percheziționate și nu vor fi ținta lor, pentru că vor fi invizibile în ochii armatei satanei.

Va trebui să ascundeți alimentele care trebuie să vă ajungă pentru câțiva ani. Va trebui să cultivați recolte proprii, să faceți rezerve de apă și să țineți în jurul vostru Obiecte Sfințite.

Biserica Mea rămasă se va răspândi și voi veți primi adăpost dacă va fi nevoie de aceasta.

E nevoie de multe planuri acum.

Celor care vor râde de voi pentru ceea ce faceți sau vor spune că Isus sigur nu ar cere toate acestea, le spun: oare nu îi ajută El pe credincioșii Săi când este nevoie?

Chiar și o pâine și un pește pot fi înmulțite. Deci nu contează dacă aveți mâncare puțină, pentru că Eu vă voi apăra și veți fi în siguranță.

Rugați-vă mult pentru acele suflete care nu vor fi în stare să refuze semnul.

Toate sufletele nevinovate care vor fi în stare de har atunci când vor fi silite să accepte cipul vor fi salvate.

Voi, restul, trebuie să plănuiți salvarea familiilor voastre și trebuie să rămâneți credincioși față de Sfânta Euharistie și de Sfânta Liturghie.

Când anticristul va devora toate religiile, atunci singurele arme în fața cărora va fi neputincios vor fi Sfânta Liturghie și transformarea pâinii și a vinului în Trupul și Sângele Meu în Sfânta Euharistie.

Liturghiile Mele trebuie să continue. Toți aceia dintre voi care știți acestea trebuie să vă adunați acum în număr mare și să începeți pregătirile.

Cu cât mai repede vă veți pregăti, cu atât mai multe haruri veți primi ca să măriți rândurile voastre în toată lumea.

Stânca va fi împovărată cu o nouă clădire căreia ei îi vor spune că e Noua Mea Biserică. Acest lucru nu este adevărat.

Însă când va lua sfârșit persecuția, rămășița Bisericii Mele va reconstrui Biserica și Ierusalimul cel Nou va coborî pe Pământ.

El se va coborî în glorie. Trâmbițele se vor auzi în același timp în Cer și pe Pământ.

Atunci voi veni Eu. Tu, fiica Mea, vei vesti venirea Mea și mulți vor cădea cu fața la pământ și vor plânge cu ușurare, dragoste și bucurie, în extaz.

Pentru că în sfârșit va sosi clipa pe care o așteptau. Se vor lumina cerurile, tunetul va bubui și corurile de îngeri vor cânta în dulce unison în timp ce toți copiii lui Dumnezeu îl vor saluta pe Adevăratul Mesia.

Eu, Isus Cristos, voi veni să judec. Pământul și Cerul se vor uni.

Noua Splendoare Glorioasă, Pământul reînnoit, se va ridica și Noul Paradis îi va îmbrățișa pe toți aceia al căror nume este scris în Cartea Vieții și care se vor uni ca unul.

Când vechiul Pământ murdărit de păcat se va sfârși, va începe Era Nouă.

Pentru aceasta trebuie să vă străduiți. La aceasta aveți dreptul ca moștenitori de drept.

Trebuie doar să vă concentrați pentru salvarea tuturor sufletelor.

De aceea voi trebuie să ignorați obstacolele care apar în calea voastră: prigonirea, durerea, groaza de răul primit prin mâinile celorlalți.

Tot ceea ce contează este mântuirea sufletelor.

Mântuitorul Vostru, Isus Cristos