Luni, 11 iunie 2012 la ora 16:30

Prea iubita Mea fiică, foarte curând sufletele înflăcărate de Puterea Duhului Sfânt datorită acestor Mesaje, se vor uni ca unul în toate națiunile.

Se vor uni și vor proclama la unison Cuvântul Meu astfel încât fiecare suflet pierdut să fie recuperat din ghearele bestiei.

Rămășițele Bisericii Mele se vor aduna rapid și se vor dezvolta în toată lumea, iar rugăciunea îi va lega pe toți într-o Sfântă Biserică.

Voi trimite ajutor fiecăreia dintre Cele două Biserici ale Mele, pe Cei Doi Martori ai Mei de pe pământ. Atunci ele se vor ridica și vor proclama curajos Adevărul în fiecare colț al lumii.

Vocea Mea va răsuna ca un tunet și aceia care într-adevăr Mă iubesc Mă vor recunoaște negreșit.

Harurile Duhului Sfânt vor înflăcăra sufletele soldaților Mei și aceștia vor merge înainte și Mă vor ajuta să salvez omenirea.

Bucură-te, Armata Mea, pentru că ai fost binecuvântată să fii aleasă pentru această sarcină glorioasă.

Prin dragostea voastră pentru Mine, Mântuitorul vostru Divin, veți ajuta să-i salvați pe sărmanii voștri frați și surori de la pierzanie, din mâna celui rău.

Veniți acum, cei ce Mă urmați, și lăsați-Mă să vă conduc prin această deasă și spinoasă junglă către Lumina Noii Mele Împărății pe pământ.

Nu vă temeți niciodată de mâna Mea, căci acum vă conduc neînfricat în bătălia împotriva anticristului.

Rețineți, acest război va fi câștigat de Rămășițele Bisericii Mele de pe pământ.

De asemenea rețineți că numărul sufletelor care pot fi salvate depinde de tăria Credinței voastre, de generozitatea voastră de spirit și de dorința de a suferi pentru Numele Meu Sfânt.

Vă iubesc.

Vă binecuvântez.

Vă dăruiesc harurile de care aveți nevoie acum pentru a vă lua armura și a mărșălui către Viața Veșnică.

Preaiubitul vostru Isus