Marți, 12 iunie 2012 la ora 17:58

Draga Mea fiică iubită, trebuie să știi că Eu n-aș putea niciodată să-i condamn pe cei care spun că vin în numele Meu, dar de fapt nu o fac.

Eu îi iubesc pe toți copiii lui Dumnezeu, inclusiv pe falșii profeți, care au fost trimiși să creeze confuzie printre oameni în aceste timpuri.

Multe astfel de suflete sunt pline de iubire față de Mine și simt nevoia să-Mi devină și mai apropiate. Ele pot însă să-și imagineze, și asta nu din vina lor, că primesc mesaje divine. Voi trebuie să vă rugați pentru astfel de suflete. Nu trebuie să-i judecați niciodată.

Apoi sunt cei ce spun că vin în Numele Meu, dar care poartă însemnul fiarei. Ca lupi îmbrăcați în blană de oaie, ei au scopul de a prinde în capcană sufletele pure și de a le întina cu păcatul înșelăciunii.

Aceștia sunt falșii profeți periculoși, al căror scop este să răstălmăcească Adevărul Învățăturilor Mele, într-un mod în care să nu se observe aceasta.

Sub masca unei false umilințe, ei vă vor face să credeți o minciună în Numele Meu. Ei vă vor prezenta o mască înșelătoare a toleranței, și voi veți fi convinși că ei răspândesc Adevărul.

Testul autenticității unui profet stă în rugăciunile pe care el le primește pentru a fi date omenirii.

Convertirea se răspândește rapid, prin Puterea Duhului Sfânt, atunci când mesajele provin din Cer și ele cuprinde toate religiile și credințele pentru a le uni într-una singură.

Vă îndemn acum să vă rugați pentru acele suflete care au fost înșelate să creadă că le vorbesc voci din Cer. Rugați-vă pentru ele, ca să li se dea lor puterea de a căuta umilința, astfel încât să poată vedea Adevărul.

Rugați-vă ca aceste persoane să nu-și lase sufletele să fie folosite de înșelător pentru a crea confuzie printre copiii lui Dumnezeu.

Rugați-vă de asemenea pentru aceia care nu vorbesc în numele lui Dumnezeu, ci cu bună știință vorbesc în numele satanei. Și ei au nevoie de rugăciunile voastre, deoarece sunt folosiți fără milă de către satana ca mijloc de răspândire a minciunilor.

Iubitul vostru Isus