Miercuri, 20 iunie 2012 la ora 07:46

Copilul meu, cum suferă Fiul meu în acest timp și cum propria mea suferință se împletește cu a Sa!

Cei care provoacă suferință altora îl răstignesc pe Fiul meu.

Când ei fac lucruri teribile, care provoacă suferință, durere și moarte copiilor lui Dumnezeu, ei re-creează din nou Patimile Fiului meu.

Cei care urmează calea înșelătorului sunt ispitiți în fiecare secundă de îngerii căzuți, conduși de satana.

Mulți dintre ei nu știu asta și trebuie să vă rugați pentru ei.

Mulți dintre ei nu își dau seama că sunt folosiți de cel rău ca să-și atingă scopul de a distruge rasa umană. Foarte curând satana se va lepăda de ei, atunci când nu vor mai fi utili.

Fiul meu îi va aștepta cu bucurie pe acei păcătoși să vină înapoi în Brațele Sale Sfinte, într-atât de iertător este El.

Planurile viclene pregătite de satana, invizibile pentru toți, vor aduce suferință Tatălui meu Veșnic. Rănindu-și frații și surorile, acei păcătoși înrăiți îl rănesc pe Dumnezeu.

Niciodată să nu crezi că ei vor reuși să realizeze ceea ce și-au propus să facă.

Eu, Mama lui Isus, Co-răscumpărătoarea și Mijlocitoarea, am primit harul de a distruge șarpele.

Dacă îmi cereți ajutorul, copii, eu vă pot proteja de teamă.

Eu pot, cu Fiul meu, să vă ofer binecuvântările și cercul de protecție pe care nici un înger căzut nu îl poate străpunge.

Satana nu poate răni sau ataca pe cei care spun Sfântul meu Rozariu în fiecare zi.

Recitând trei sau mai multe Sfinte Rozarii, veți extinde această protecție și asupra altora. Dacă măcar o sută de oameni ar face asta, și-ar putea salva națiunea de contaminarea răspândită de cel rău.

Trebuie să vă adunați, copiii mei, să vă rugați pentru protecția voastră.

Trebuie să fiți generoși, să vă rugați și pentru dușmanii voștri, deoarece mulți dintre ei nu își dau seama de ceea ce fac.

Încrezându-vă complet în Fiul meu și acceptând darurile pe care El vi le aduce prin învățătura și profețiile Sale, vă veți șterge toate temerile.

Satana se folosește de frică și se hrănește cu aceasta. Acceptați Adevărul și folosiți rugăciunea pentru a îmblânzi planurile rele în curs de a fi puse în practică de către acele grupuri malefice care vor să distrugă omenirea.

Simțiți dragostea Fiului meu, deschizându-vă inimile. Dați-mi mie, Mama Mântuirii, temerile voastre și le voi duce Fiului meu.

Apoi vă voi acoperi cu mantia mea preasfântă și veți simți o putere care poate veni doar din Cer.

Doar atunci veți fi plini de pace, curaj și determinarea să faceți parte din Armata lui Dumnezeu. Această armată, care deja se înfiripă, este formată dintr-o multitudine de oameni din toate națiunile.

Vor înainta fără oprire până la sfârșit și nu vor putea fi învinși.

Mulțumesc, copiii mei, pentru că ați răspuns la chemarea mea.

Preaiubita voastră Mamă
Mama Mântuirii