Joi, 21 iunie 2012 la ora 00:15

Mult iubita Mea fiică, discipolii Mei trebuie să înțeleagă că Eu, ca un bun părinte, vreau întotdeauna ceea ce este mai bine pentru ei.

Niciodată nu le voi da tot ce vor cere, decât dacă aceasta este conform Voinței Mele Preasfinte.

Niciodată nu îi voi lăsa să părăsească drumul Adevărului fără a-i atrage înapoi la Mine. Voi încerca mereu să-i feresc de orice rău. În același timp îi voi mustra dacă vor face ceva rău. Eu pot și Mă voi mânia atunci când vor face rău altora. Dar îi voi ierta când vor face rău, dacă le va părea sincer rău pentru greșelile lor. Eu sunt răbdător. Pe Mine nu e ușor să Mă scandalizați și nici nu aș putea să port dușmănie.

De aceea, chiar și aceia care s-au pierdut și se simt goi pe dinăuntru ar trebui să Mă roage să-i îmbrățișez, să-i iubesc și să le aduc Iubirea lui Dumnezeu, care le va aduce adevărata pace.

Atât de mulți sunt pierduți și atât de mulți M-au uitat.

Sunt mulți cei care, din cauza vieților păcătoase pe care le-au dus, ezită să Mă cheme. Se simt stingheri, nu știu cum să se roage și cred, în mod greșit, că pentru ei e prea târziu. Cât de mult se înșală. Niciodată nu au voie să uite că Eu Mi-am sacrificat viața Mea pe pământ pentru fiecare dintre ei.

Eu nu renunț la suflete așa ușor. Eu îi iubesc și pe aceia care prin acțiunile, faptele și gândurile lor încalcă Legile Tatălui Meu.

Sunteți prețioși pentru Mine. Vă iubesc așa cum îi iubesc pe toți copiii lui Dumnezeu.

Niciodată să nu credeți că sunteți mai puțin iubiți pentru că păcătuiți. Deși păcatul Îmi provoacă repulsie, voi v-ați născut cu semnul păcatului.

E aproape imposibil pentru oricare suflet de pe pământ să nu păcătuiască.

Niciodată să nu credeți că Eu nu v-aș putea ajuta sau nu v-aș primi în Brațele Mele.

Voi veți sta în capul rândului pentru a intra în Noul Meu Paradis Pământesc, care va dura 1000 de ani, dacă vă întoarceți la Mine.

Vă cer doar ca să vorbiți cu Mine cu aceste cuvinte:

Rugăciunea (62) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru păcătoșii pierduți și neputincioși

"O, Isuse al meu, ajută-mă, pentru că sunt păcătosul neputincios care s-a pierdut în întuneric. Sunt slab și lipsit de curajul de a Te căuta pe Tine. Dă-mi puterea de a striga acum către Tine, să pot erupe din întunericul sufletului meu. Isuse drag, du-mă în lumina Ta și iartă-mă. Ajută-mă să devin din nou întreg și condu-mă în Iubirea Ta, în Pacea Ta și în Viața Veșnică. Mai presus de toate, cred în Tine și Te rog, primește mintea, trupul și sufletul meu care se încredințează Milostivirii Tale Dumnezeiești. Amin."

Veniți la Mine, toți cei care vă simțiți nevrednici. Eu vă aștept. Tot ce trebuie să faceți este să întindeți mâinile spre Mine.

Eu vă ascult. Vă văd. Plâng pentru voi. Vă iubesc.

Nu voi renunța niciodată până când nu vă voi ține în Brațele Mele și până când Milostivirea Mea Divină nu vă va inunda sufletele.

În curând veți fi, în sfârșit, martorii Adevărului Marii Mele Milostiviri.

Îndoielile voastre vor cădea ca o carapace goală, dezvăluind sufletul, care se va umple de lumină și veți veni alergând către Mine.

Eu aștept acea zi cu mare speranță și bucurie.

Inima Mea se va vindeca doar atunci când fiecare biet suflet pierdut va cunoaște că doar Eu, Isus Cristos, pot să-i salvez.

Nu uitați că Eu condamn păcatul, dar îi iubesc pe toți păcătoșii, indiferent de ceea ce au făptuit.

Niciodată să nu vă fie teamă să veniți la Mine, să vorbiți cu Mine, pentru că Eu vă iubesc prea mult pentru ca să vă resping atunci când îmi arătați o sinceră părere de rău.

Iubitul vostru Isus

Mesajul contine

Pentru păcătoșii pierduți și neputincioși
Rugăciunea (62) a Cruciadei de Rugăciune

Isuse al meu, ajută-mă, pentru că sunt păcătosul neputincios care s-a pierdut în întuneric.

Sunt slab și lipsit de curajul de a Te căuta pe Tine.

Dă-mi puterea de a striga acum către Tine, ca să pot erupe... citește tot