Vineri, 29 iunie 2012 la ora 21:20

Copila Mea, un întuneric teribil se coboară asupra lumii pe măsură ce apostazia ce a pus stăpânire pe lume se adâncește.

Iubirea pentru Dumnezeu a fost aruncată deoparte.

Iubirea pentru Fiul Meu și-a pierdut urma și locul ei a fost luat de iubirea de sine.

Lăcomia și iubirea pentru putere infestează sufletele pretutindeni și iubirea de sine este admirată și acceptată ca fiind calea cea corectă de a vă conduce viețile.

Copii, acesta este timpul în care trebuie să vă rugați pentru a ajuta la iluminarea sufletelor care sunt în întuneric.

Ei nu cunosc adevărul Jertfei Fiului Meu, și nici ce a însemnat teribila Sa Crucificare.

Darul Lui de Mântuire a fost aruncat la o parte ca și cum nici nu s-ar fi întâmplat. Apoi, cei care sunt conștienți de ceea ce a însemnat Moartea Lui pe Cruce au decis să caute alți dumnezei falși, care să le ofere pace. Dar nu vor atinge niciodată acea pace. Pacea sufletului poate fi atinsă doar prin rugăciune și fidelitate față de Fiul Meu. Doar cei curați și smeriți în inimă, care-și pun toată încrederea în El, pot avea viață veșnică.

Atât de multe religii și doctrine false, create de imaginația omenirii, infestează acum pământul.

Atât de mulți sunt ghidați de credințe false periculoase, încât vor duce sufletele pierdute în iad.

Copii, îngerii căzuți sunt pretutindeni. Fiți vigilenți, pentru că ei îi vor ținti în mod special pe aceia care mă onorează pe Mine, Mama voastră iubită, cu scopul de a vă tulbura.

Vă vor împiedica să vă rugați. Vor produce constant confuzie în mințile voastre despre Iubirea lui Dumnezeu. Vă vor distrage prin ispitele simțurilor. Pentru a le ține la depărtare este nevoie de multă rugăciune. Rozarul Meu este cea mai importantă protecție a voastră.

În acest timp, Fiul Meu va acorda multe haruri celor care Îl ascultă, Îl aud și acceptă aceste Sfinte Mesaje ale Lui date lumii.

El face asta pentru a vă da forță și perseverență în această misiune de salvare a umanității de la osânda eternă.

Copii, acceptați cu iubire aceste haruri, pentru că sunteți foarte speciali dacă ați fost aleși să-L urmați în aceste timpuri.

Ca și Rămășiță a Bisericii Lui de pe pământ, veți avea nevoie în orice moment de pâinea vieții, pentru că această călătorie nu va fi ușoară.

Aveți aici o Rugăciune specială a Cruciadei, care vă va păstra puternici în misiunea voastră.

Rugăciunea (63) a Cruciadei de Rugăciune: Păzește-mă pe această cale

"Iubita mea Mamă, Mama Salvării, Te implor roagă-te ca să primesc Hrana Vieții, necesară pentru a mă păzi pe această cale și a ajuta la salvarea tuturor copiilor lui Dumnezeu. Te rog, ajută-i pe toți cei care sunt înșelați de idoli și dumnezei falși, să-și deschidă ochii către Adevărul Răstignirii Fiului Tău pe Cruce, pentru a salva pe fiecare copil al lui Dumnezeu și a-i dărui fiecăruia Viața Veșnică. Amin."

Iubita voastră Mamă,
Mamă a Salvării

Mesajul contine

Păzește-mă pe această cale
Rugăciunea (63) a Cruciadei de Rugăciune

Iubita mea Mamă, Mama Salvării, Te implor roagă-te ca să primesc Hrana Vieții, necesară pentru a mă păzi pe această cale și a ajuta la salvarea tuturor copiilor lui Dumnezeu.

Te rog, ajută-i pe toți cei... citește tot