Duminică, 01 iulie 2012 la ora 15:45

Fiica Mea mult iubită, cât de tare Mă zdrobește păcatul în acest moment și cum sufăr Eu chinul respingerii.

Capul Meu este strivit ca spinii Coroanei Mele, acum când Capul Bisericii Mele, Vicarul Meu Sfânt de pe pământ suferă durerea persecuției, pe care o îndură prin mâna dușmanilor săi.

Biserica și Trupul Meu de pe pământ sunt una. Răstignirea este în pregătire.

Doctrinele Bisericii Mele vor fi străpunse, la fel ca și Învățăturile Mele de pe pământ care au fost sfâșiate în bucăți de către farisei și de cei care au crezut că ei cunosc mai bine decât Mine Cuvântul Tatălui Meu.

Voi toți trebuie să vă rugați pentru Biserica Mea de pe pământ. Trebuie să vă amintiți întotdeauna că nu există altă doctrină decât cea pe care Eu am proclamat-o în timpul Meu de pe pământ.

Tot ceea ce este Adevăr nu va fi schimbat nici în cazul în care veți fi obligați să înghițiți o minciună.

Fiica Mea, nu permite niciodată celor care continuă să respingă Cuvântul Meu în aceste timpuri să te descurajeze pe tine sau pe cei ce Mă urmează în a Mă ajuta în salvarea Bisericii Mele de pe pământ.

Când inamicul Meu atacă Biserica Mea, trebuie să vă uniți și să asigurați că Evanghelia este răspândită până la capătul pământului.

Taina Sfintei Spovedanii, Botezul, Căsătoria și Sfânta Euharistie trebuie să fie păstrate, pentru că și accesul la acestea va fi îngreunat.

Slujitorii Mei sfințiți care Mă iubesc trebuie să înceapă pregătirile de pe acum. Foarte curând se va interzice oferirea acestor daruri pentru copiii Mei.

Timpul pregătirii a început.

Lăsați-Mă să vă instruiesc, să vă călăuzesc și să vă ajut să aduceți Rămășița Bisericii Mele la porțile Paradisului.

Iubitul vostru Isus