Joi, 19 iulie 2012 la ora 07:00

Fiica Mea prea iubită, este în curs de desfășurare un mare plan de inducere în eroare a copiilor lui Dumnezeu, pentru a distruge dovezile existenței Mele.

În curând mulți se vor ivi, deghizați în slujitori sfințiți devotați Mie, pentru a încerca să distrugă credința în Mine, iubitul vostru Isus.

Ei vor începe prin a pune sub semnul întrebării nașterea Mea, puritatea Mamei Mele și Învierea Mea din morți.

Vor demoniza toate aceste lucruri ca fiind false și vor prezenta ceea ce ei numesc dovezi, pentru a se asigura că se vor îndoi cât mai mulți creștini asupra Vieții Mele pe pământ.

Aceștia vor fabrica minciuni despre Răstignirea Mea și vor face afirmații despre moralitatea Mea.

Apoi, vor începe să atace relicvele (moaștele), punându-le la îndoială și încercând a le prezenta ca fiind nimic mai mult decât ​​superstiție în mintea creștinilor.

Apoi, există Giulgiul din Torino, pânza care a acoperit trupul Meu mort în mormânt. În cele din urmă ei vor refuza autenticitatea lui și vor promova minciuni.

Vor spune că brațele Mele sunt prea lungi și vor pune sub semnul întrebării și acest aspect. Totuși ei nu vor reuși să înțeleagă tortura Trupului Meu pe care a trebuit să o îndur în timpul Răstignirii Mele. Brațele Mele s-au dislocat în timpul Răstignirii și ca atare, imaginea de pe Giulgiul din Torino arată acest lucru.

Apoi, vor încerca să dovedească faptul că Învierea nu a avut loc niciodată. Vor răspândi tot felul de minciuni în disperarea de a șterge toate urmele referitoare la Mine.

Apoi, ei vor încerca să-i priveze pe toți cei ce s-au convertit în timpul Marelui Avertisment de Sfintele Sacramente și de Sfânta Biblie.

Vor interzice Biblia în cele mai multe locuri.

Apoi, vor introduce o nouă carte falsă despre care vor spune că va proclama importanța iubirii unuia față de celălalt.

Ei vor folosi dragostea pe care Creștinii o au în inimile lor, un Dar de la Dumnezeu, pentru a-i manipula să accepte un mesaj al așa-zisei iubiri.

Iubiți-vă unii pe alții – vor spune. Acum, iubiți și religia altora. Uniți-vă laolaltă într-o religie și arătați dragostea adevărată pentru frații și surorile voastre.

Iubirea de sine va fi mesajul de bază.

În primul rând iubiți-vă pe voi înșivă și apoi va fi mai ușor să-l iubiți și pe aproapele – va fi mesajul lor – și asta va fi cea mai mare minciună pe care veți fi obligați să o înghițiți, dragii Mei discipoli.

Iubirea de sine, pusă înaintea iubirii de aproapele, îl ofensează pe Dumnezeu.

Asta este egoism. Nu ascultați minciunile. Vor fi atât de convingătoare încât mulți vor crede ceea ce li se spune și-l vor urma pe liderul acestei Religii Unice Mondiale, ca mieii duși la tăiere.

Infiltrarea în multe națiuni a acestei Noi Religii Mondiale va fi acceptată de multe Guverne.

Vor elimina fără milă Legi Creștine.

Apoi, ei vor crea legi care vor interzice toate religiile, mai ales Creștinismul.

Vor impune sancțiuni asupra celor care nu răspund cererilor lor.

Comunismul va fi la baza acestui rău.

Nu doar pentru faptul că acest comunism promovează ateismul, ci pentru că promovează ura față de Dumnezeu.

Rusia și China vor fi la putere în multe țări, începând cu Europa. Uniunea Europeană, fiara cu zece coarne, va fi devorată de cea de-a doua fiară, mai nemiloasă și mai puternică.

Apoi, Comunismul va prinde rădăcini înainte de a se răspândi peste tot.

Perioada asta nu va dura mult timp. Va fi scurtă.

Rugăciunile voastre vor diminua impactul, dar acest lucru a fost prezis și se va întâmpla.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru convertirea întregii lumi în timpul Avertismentului.

Dacă majoritatea sufletelor se vor converti, atunci Marea Strâmtorare poate, și chiar va fi ușurată.

Isus al vostru