Miercuri, 18 iulie 2012 la ora 18:15

Copila Mea, eu plâng azi deoarece copiii Lui Dumnezeu se tem și se simt rușinați să-și declare iubirea față de Fiul Lui Dumnezeu, Isus Cristos.

În lumea de astăzi sunt mulți dintre cei care îl iubesc pe Fiul Meu și se simt rușinați să proclame deschis, în public, numele Lui, de teama de a fi dezaprobați.

Este inacceptabil pentru așa-zisa societate tolerantă de astăzi să spuneți că voi credeți în Isus Cristos, Fiul Omului, și în Învățăturile Lui.

Cu toate acestea, mulți nu se gândesc de două ori înainte de a utiliza Sfântul Său Nume, chiar de mai multe ori pe zi, rostind o blasfemie.

Este pomenit adesea Numele Lui dar nu în modul în care trebuie să fie. Așadar mulți se tem să-și exprime deschis iubirea față de Fiul meu, într-o lume care condamnă creștinismul.

Creștinismul este disprețuit de către două treimi din omenire.

Creștinii sunt intimidați, disprețuiți și adesea persecutați ca nici o altă religie în lume.

Poporul ales al Lui Dumnezeu, evreii, suferă de asemenea și au fost persecutați în cel mai inuman mod, din cauza a ceea ce sunt. Un neam ales, ei se vor converti în curând, îl vor întâmpina pe Mesia a doua oară, în ciuda faptului că prima dată nu au reușit să-l accepte.

Copii, niciodată nu trebuie să vă fie teamă să vă declarați iubirea față de Fiul meu. Când vă exprimați deschis și fără teamă iubirea pentru El, mulți oameni vă vor asculta. Și cu cât veți proclama mai mult Cuvântul Său Sfânt, cu atât veți deveni mai încrezători.

Apoi veți primi mai multe haruri care să vă dea puterea pentru a face următorul pas.

După un timp, nu vă va mai preocupa ce cred alții despre voi. Mulți vor fi impresionați de onestitatea voastră și mulți vor dori apoi să știe mai multe despre Fiul meu.

Acum e timpul să vorbiți despre Milostivirea Fiului Meu, în fața a cât mai multor oameni cu putință.

Trebuie să li se vorbească despre Milostivirea Sa Divină, despre cel mai mare dar, al Avertismentului, care va fi vizibil în toată lumea. Pe urmă, ei vor cunoaște Adevărul și mult mai mulți vor dori să asculte aceste mesaje din Cer.

Îți mulțumesc, copila mea, că ai răspuns chemării mele.

Mama ta iubită din Cer
Mama salvării