Vineri, 12 noiembrie 2010 la ora 03:00

Scrie următoarele, fiica Mea. Ceasul bate. Nu refuza cererea Mea de a publica Avertismentul Meu către omenire. Acum este necesară căința. Acum copiii Mei trebuie să audă Avertismentul Meu.

Fiica Mea, să comunici întâi cu grupurile creștine, pentru a le transmite cererea Mea. Rămâi puternică. Te-am ales pe tine pentru această sarcină, pentru a fi repede auzită Cererea Mea referitoare la mântuirea voastră. Scrie Cartea și răspândește Mesajele Mele prin mijloacele de comunicare moderne, ca internetul sau media. Deoarece cererea Mea este urgentă, Eu te voi conduce de mână, pentru ca tu să poți înțelege Mesajele.

Tu ești mai puternică decât ai crede. Roagă-te către Mine mai mult, zilnic, Rozariul Divinei Milostiviri. Nu te teme. De ce ești atât de speriată? Viața Veșnică, unde Pământul și Cerul se contopesc, trebuie întâmpinată cu bucurie.

La asta râvnește omul încă de la începutul timpurilor. Nu lăsa să te inducă în eroare atracțiile pe care Pământul le oferă. Semnificația lor pălește în comparație cu strălucirea Împărăției Tatălui Meu. Ție ți se va trimite ajutor, când planurile tale vor începe să se realizeze.

Aceste câteva zile au fost pentru tine copleșitoare, dar ai acceptat în inima ta ceea ce cer Eu de la tine. E dificil și poate puțin înspăimântător tot ceea ce ai luat asupra ta, dar important e să ai încredere în Mine.

Păstrează-Mă în inima ta și sprijină-te pe Mine. Dă-Mi toate îndoielile pe care le ai și atunci sarcina ta va fi mai ușoară. Tu trebuie să amintești omenirii despre promisiunile Mele și să te referi la Cuvântul Meu scris. Bazează-te pe Sfânta Scriptură, ca să le dai acestora înțeles. Niciodată să nu te temi să le amintești oamenilor că păcatele lor frâng Preasfânta Mea Inimă și străpung Sufletul Tatălui Meu Veșnic.

Noi, Mama Mea și toți sfinții, te ținem de mână și-ți dăm putere. Ți se va da îndrumare practică și ți se vor deschide porțile pentru a te ajuta în Lucrarea ta.

Să te ferești de aceia care îți creează greutăți pentru a te întârzia în comunicare. Roagă-te pentru ei și mergi mai departe. Știu că ești obosită, dar trebuie să răspunzi urgent la cererea Mea.

Acum e timpul să te odihnești, copila Mea. Tu răspunzi bine, cu credință și curaj. Să nu renunți niciodată.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos