Sâmbătă, 21 iulie 2012 la ora 15:15

Iubita Mea fiică, vorbesc Acelora care Mă urmează și se îngrijorează din pricina timpurilor ce vor urma; voi trebuie să știți că toată puterea stă în Mâinile Tatălui Meu Veșnic.

Dorința Lui unică este să-i salveze pe toți Copiii Lui din strânsoarea bestiei.

Din nefericire necredincioșii nu vor să știe de această bestie, adică de satana, spunând că este o închipuire a minții.

El și oastea demonilor săi se găsesc peste tot, influențându-i pe copiii Lui Dumnezeu să facă păcate cu gândul, cu vorba, cu fapta, în fiecare moment al zilei.

Tatăl Meu dorește nu numai să salveze pe fiecare dintre copiii Săi, dar și să-i apere de persecuția anticristului.

Puterea de a îndepărta, potoli și modera încercările este în mâinile voastre, discipolii Mei.

Rugăciunile voastre moderează suferința pe care oastea lui satana a plănuit-o pentru anii următori.

Aceia care se întorc la căile Dumnezeului cel Preaînalt vor primi harurile de a ajuta la oprirea celei mai mari părți a mizerabilului plan uriaș pe care acea grupare îl pregătește împotriva fraților și surorilor lor.

Razele Iubirii lui Dumnezeu vor străluci peste toți cei care Îl roagă pe Tatăl Meu să-l oprească pe anticrist să provoace suferințe groaznice omenirii.

Trebuie să vă rugați mult pentru ca anticristul și falsul profet să fie repede învinși.

Voi, Discipolii Mei veți primi Rugăciuni ale cruciadelor, Litanii deosebite, pentru ruperea și slăbirea puterii anticristului.

După Marele Avertisment acestea trebuie spuse zilnic și ar fi ideal dacă s-ar spune în timpul Adorației Preasfântului Sacrament.

Aceste Litanii, create să distrugă anticristul și armata sa, vor fi o forță puternică și dacă se vor uni destule suflete în rugăciune, vor avea o importanță deosebită în distrugerea planurilor anticristului și profetului fals.

Prima Litanie o veți primi în curând.

Rămâneți tari și încredeți-vă în Iubirea Mea pentru voi, pentru că dorința Mea nu este să vă văd suferind.

Dorința Mea este să unesc întreaga omenire pentru Noua Era a Păcii, care se deschide în fața voastră.

Concentrați-vă doar asupra acestui lucru. E tot ceea ce aveți nevoie. Toată suferința voastră va fi ștearsă și uitată în momentul în care Noua Eră a Păcii se va desfășura.

Aveți răbdare. Aveți încredere în Mine și să știți că Iubirea Tatălui Meu Veșnic față de copiii Săi este nebănuită și depășește orice imaginație.

Iubiți-L și încredeți-vă în Marea Sa Iubire, și să știți că puterea Milostivirii Mele Divine este atât de puternică încât în momentul în care va îmbrățișa întreaga omenire, miliarde de oameni se vor converti.

Acesta va fi atunci când puterea Duhului Sfânt, care se va revărsa din belșug peste majoritatea sufletelor copiilor lui Dumnezeu, va deveni de nesuportat pentru anticrist.

Anticristul va străpunge cu greu armura oastei lui Dumnezeu.

De aceea niciodată nu trebuie să vă pierdeți speranța. Bătălia pentru suflete poate fi scurtată și moderată, dacă se vor converti suficiente suflete care să-Mi urmeze îndrumările.

Vă iubesc pe toți și sper ca întotdeauna să aveți încredere în Mine.

Al vostru Isus