Duminică, 22 iulie 2012 la ora 19:00

Prea iubita Mea fiică, în aceste timpuri multe suflete alese vor îndura o mare suferință, unită în inimile lor cu suferința Mea, din cauza păcatelor omenirii.

Această unificare a suferinței, care acum este simțită de mulți vizionari, profeți și suflete jertfelnice, este pentru sufletele celor care vor muri în păcat de moarte în timpul Avertismentului.

Este o suferință care nu poate fi comparată cu nimic, dar care ne va ajuta să învingem dușmanul în timpul Avertismentului. Fiica Mea, trebuie să continui să publici mesajele Mele chiar dacă este foarte greu pentru tine în aceste timpuri.

Tulburările din lume se vor răspândi repede și se vor intensifica. Vor izbucni nu doar războaie ci și banca mondială va încerca să preia controlul peste o mare parte din valutele lumii.

Va domina haosul și se vor înmulți dezastrele ecologice în timp ce Mâna Tatălui Meu cade ca să pedepsească umanitatea pentru slăbiciunea și sclavia lor în fața păcatului.

Discipolii Mei, rugăciunile voastre au oprit multe calamități care ar fi distrus orașe și națiuni. Nu trebuie să renunțați niciodată la rugăciuni.

Perseverența și loialitatea pentru Mine, Isus al vostru, vor face totul mai ușor.

Trebuie să rămâneți puternici în aceste timpuri ale conflictelor, deoarece toate acestea se vor schimba foarte curând.

În ciuda răutății armatei lui satan, credința crescândă a Armatei Mele îi va ține piept și va împiedica încercările de distrugere a Bisericii Mele.

Niciodată să nu simțiți dezamăgire din cauza acestei sarcini, nici chiar atunci când veți avea impresia că nu mai există speranță. Milostivirea Mea este mare. Iubirea Mea îi acoperă pe toți copiii lui Dumnezeu.

Veți câștiga această bătălie pentru suflete și nu va dura mult până când Lumea Nouă, cea fără de sfârșit, va apărea.

Acesta este viitorul vostru, viitorul lumii pentru care trebuie să depuneți acest efort.

Zilele lui satana sunt aproape de sfârșit.

Bucurați-vă, pentru că veți uita de suferință foarte curând.

Al vostru Isus