Marți, 31 iulie 2012 la ora 20:00

Iubita Mea fiică, ascultă-Mă acum, când te informez că vremea Mea pe pământ aproape a sosit.

Mai aveți puțin timp până când zilele întunericului vor dispărea și un nou răsărit și un nou început vor apărea.

Lacrimile voastre, cauzate de temeri și îngrijorări, vor înceta în curând, atunci când Măreața Eră a Păcii va fi în desfășurare.

În curând va veni rândul reînnoirii Regatului Pământesc, iar Domnia Mea asupra tuturor copiilor de pe pământ va lua locul satanei.

Urmașii Mei, confuzia legată de veridicitatea Chemării Mele pe care v-o adresez acum, va dispărea.

Totul va deveni clar, ca și apa pură cristalină – al cărei izvor este Trupul Meu Ceresc – ce se revarsă ca să mistuie inimile tuturor copiilor lui Dumnezeu.

Lumina Adevărului va înflăcăra lumea, în ciuda întunericului care este din ce în ce mai mare și care s-a statornicit în fiecare colț al lumii ca o boală ulceroasă.

În curând Adevărul vă va elibera, curățând toate îndoielile și temerile voastre, redându-vă claritatea minții și a sufletului. Și apoi, plină de Duhul Meu Sfânt, convertirea la nivel mondial va avea loc.

Se va reînnoi credința slabă a multora și Adevărul unei Noi Armate Creștine va lua ființă.

Speranța, iubirea și rugăciunea vă vor susține în timp ce Eu voi conduce lumea spre Noua Moștenire, promisă de atâta timp.

Aceia dintre voi care se tem de Mesajele Mele să-și amintească următoarele: Lumea care vă așteaptă e un dar deosebit pentru voi și familiile voastre. Este un Rai la care ar trebui să râvniți, pentru că nimic din ceea ce cunoașteți pe pământ nu i se aseamănă.

Dacă Mă iubiți, atunci încredeți-vă în Bunătatea Mea, în Iubirea Mea, în Promisiunea Mea de a vă duce în Măreața Moștenire pentru care v-ați născut.

Renunțați acum la toate îngrijorările și temerile voastre.

Permiteți-Mi să vă ridic din toate necazurile voastre, ca să fiți în siguranță, departe de anticrist.

Rugăciunea (71) a Cruciadei de Rugăciune: Salvează-ne de persecuție

"O, Isuse, salvează-i pe toți copiii lui Dumnezeu de anticrist. Ocrotește-ne de planurile de control asupra lumii. Doamne, salvează-ne de persecuție. Apără sufletele întunecate de anticrist, ca să poată fi răscumpărate în Ochii Tăi. Ajută-ne în slăbiciunea noastră. Întărește-ne sufletește ca să ne ridicăm și să ne conducem unii pe alții în timp ce mărșăluim în Armata Ta pe drumul spre porțile Paradisului. Isuse drag, am nevoie de Tine. Isuse drag, Te iubesc. Preamăresc prezența Ta pe pământ. Mă feresc de întuneric. Te ador și-ți dăruiesc trupul și sufletul meu, ca să-mi poți dezvălui adevărul Prezenței Tale, astfel încât să mă încred întotdeauna în Milostivirea Ta. Amin."

Acum mergeți și pregătiți-vă sufletele astfel încât să rămâneți puternici și loiali față de Mine, în timp ce Eu vă conduc spre Viața Veșnică.

Al vostru Isus

Mesajul contine

Salvează-ne de persecuție
Rugăciunea (71) a Cruciadei de Rugăciune

Isuse, salvează-i pe toți copiii lui Dumnezeu de anticrist.

Ocrotește-ne de planurile de control asupra lumii.

Doamne, salvează-ne de persecuție.

Apără sufletele întunecate de anticrist, ca să poată fi... citește tot