Marți, 31 iulie 2012 la ora 18:10

Copila mea, persecuția pe care o înduri este din cauza publicării Cărții Adevărului.

Cel rău pune obstacole în calea ta și nu se va opri de la nimic pentru a te doborî.

Este important să ignori permanentele minciuni nedrepte care îți sunt prezentate de către cei care pretind a fi informați cu privire la Cuvântul lui Dumnezeu.

Respingerea de către ei a acestor mesaje nu este importantă. Numai la Cuvântul Fiul meu este important să răspunzi, și la nimic altceva.

Tu trebuie să ai încredere în Fiul Meu și să rămâi în tăcere atunci când cei orbiți de minciuni încearcă să te atace pentru a te doborî. Nu-i asculta. Nu le răspunde. În schimb, pur și simplu proclamă Cuvântul lui Dumnezeu.

Copilul meu, atât de mulți adepți ai lui Cristos suferă în aceste moment. Glasurile lor nu sunt decât șoapte, într-o lume care strigă despre gloria minunilor pământești.

Adevăratul Cuvânt al lui Dumnezeu nu mai este declarat în mod deschis, nici chiar de către slujitorii lui Dumnezeu în Biserică.

Jenați de a fi văzuți că declară în mod deschis Adevărul, ei rătăcesc fără speranță, încercând să găsească drumul lor, în confuzia cauzată de secularism.

Este larg răspândită ofensa cauzată de simpla menționare a lui Dumnezeu, sau a Fiului meu iubit, Isus Cristos. Foarte puține sufletele sunt suficient de curajoase să se ridice și să se declare soldați ai lui Cristos.

Chiar și sufletele sfinte sunt speriate să facă acest lucru, de teama de a nu provoca indignarea necredincioșilor.

Incapacitatea de a proclama adevărul Învățăturilor Fiului meu înseamnă că Dumnezeu este uitat.

Cum plâng atunci când îi văd pe sărmanii mici copii, care sunt ignorați de către cei care ar trebui să-i ghideze în dezvoltarea lor sufletească.

Lor le lipsește hrana Duhului Sfânt, deoarece ei nu sunt învățați cum să își mărturisească dragostea lor pentru Dumnezeu. Mulți nu cred în Dumnezeu Tatăl. Aceasta Îl întristează pe El.

Tu, copilul meu, ai primit o sarcină dificilă. Când declari lumii conținutul acestor mesaje de la Cer, ești atacată din trei surse:

De către cei care cred în Dumnezeu, dar care refuză să asculte Cuvântul lui Dumnezeu așa cum este dat el lumii acum.

De către cei care pretind a fi lideri în Biserica Fiului meu de pe pământ, care refuză să asculte deoarece ei nu acceptă profețiile.

Iar apoi, de cei care nu cred deloc în Dumnezeu.

Vocea ta va continua să răsune în urechi surde, dar aceasta nu trebuie să te descurajeze.

Tot ce trebuie să faci este să te supui Fiului meu în toate lucrurile și să lași totul în Mâinile Sale Sfinte.

În timp, ei vor asculta. Când vor asculta, multe suflete se vor întoarce la Fiul meu, cu dragoste și bucurie în inimile lor.

Tu nu trebuie niciodată să te clatini sau să întârzii să răspunzi la chemarea Fiului meu, pentru a asigura că toată lumea primește Cuvântul lui Dumnezeu în acest moment.

Eu îi rog pe toți copiii lui Dumnezeu să răspundă la chemarea mea de a fi fideli acum Cuvântului Fiului meu Sfânt. El îi iubește pe toți copiii lui Dumnezeu și dorește să pregătească fiecare suflet pentru a Doua Lui Venire mult așteptată.

Nu-l refuzați. Acceptați Mâna Lui Milostivă înainte de a fi prea târziu.

Mama voastră iubitoare
Regina Pământului
Mamă a Salvării