Sâmbătă, 04 august 2012 la ora 10:35

Prea iubita Mea fiică, omenirea trebuie să înțeleagă slăbiciunea naturii umane, înainte de a putea cu adevărat să se încredințeze în brațele Lui Dumnezeu.

Acelora dintre voi care sunteți credincioși vă zic: credința și iubirea voastră pentru Mine, Mântuitorul vostru, Îmi provoacă o mare bucurie.

Dar atunci când spuneți că Mă iubiți, aceasta implică o mare responsabilitate.

Să nu uitați niciodată de slăbiciunea naturii voastre umane; chiar dacă nu e vina voastră că v-ați născut cu păcatul strămoșesc, slăbiciunea voastră vă poate duce la păcat atunci când vă așteptați mai puțin.

Când sufletele celor care spun că Mă iubesc ajung la un stadiu în care sunt consumate de iubirea pentru Mine, atunci trebuie sa fie foarte atente. Uneori asta le face să se considere a fi importante în Ochii Mei, ceea ce este adevărat, pentru că așa și sunt.

Însă apoi apare ispita de a privi de sus la ceilalți într-o lumină mai puțin favorabilă.

Ei pot fi ispitiți să nu simtă compasiune pentru acele suflete sărmane care se află în întuneric sau sunt confuze, ci să le privească de sus, desconsiderându-le.

Uneori, credința lor puternică și cunoașterea Scripturilor le conferă un fals sentiment de securitate.

Ei cred că știu totul în ceea ce privește învățăturile Bisericii, Biserica Mea, Trupul Meu pe pământ.

Asta este ceea ce li s-a întâmplat și fariseilor.

Ei au crezut că știau totul despre Legile Lui Dumnezeu, despre Iubirea lui Dumnezeu.

Ceea ce n-au reușit să înțeleagă au fost profețiile, care preziceau atât de clar venirea Lui Mesia. Acest lucru a avut ca rezultat faptul că ei l-au respins pe Cristos, Fiul Dumnezeului Celui Viu, atunci când El a venit după cum fusese promis.

Cruzimea cu care M-au tratat pe Mine, Isus Cristos, Fiul Omului, era în totală contradicție cu iubirea pe care pretindeau că o au pentru Dumnezeu.

Dacă l-ar fi iubit cu adevărat pe Dumnezeu, ei nu l-ar fi tratat pe nici unul dintre copiii Lui Dumnezeu, așa cum au făcut-o.

Mintea lor a rămas blocată în fața profețiilor date lumii de profeții care proclamau Adevărul.

Adevărul este că toate profețiile vor fi împlinite așa cum a promis Dumnezeu.

Ei L-au respins pe Mesia, Cel care urma să ofere mântuire întregii umanități.

În schimb, prin minciunile lor, când au mituit martori mincinoși să nege Învierea Mea, Fariseii au negat generațiilor următoare de evrei dreptul de a cunoaște Adevărul.

Moartea Mea pe Cruce nu a fost suficientă pentru ei. Au vrut să se asigure că nu a mai rămas nici o urmă din Mine, Cel care, ulterior, urma să devin Mântuitorul lumii.

Apoi ei i-au condus pe copiii Lui Dumnezeu într-o credință falsă, în care Adevărul a devenit o minciună.

Să țineți minte că profețiile Lui Dumnezeu se împlinesc întotdeauna.

A Doua Mea Venire e pe cale să se împlinească. De data asta, liderii Bisericii Creștine se vor lepăda de Mine, așa cum au făcut-o Fariseii.

Ei Mă vor chinui pe Mine, pe profeții Mei, pe poporul Meu și pe oricine îndrăznește să răspândească Adevărul despre Venirea Mea.

De data asta să nu vă lepădați de Mine.

Deschideți-vă inimile.

Ascultați-Mă cu atenție, în timp ce vă pregătesc pentru capitolul final din salvarea lumii.

Al vostru Isus