Luni, 06 august 2012 la ora 18:06

Prea iubita Mea Fiică, mulți dintre discipolii devotați Mie pun la cale o campanie pentru a distruge această misiune.

Cei care cred că ne-creștinii și ateii vor renega Cuvântul Meu din aceste mesaje, trebuie să știe că acest lucru se va înfăptui de către aceia care public își proclamă credința în Mine, Isus al lor; ei Mă vor răni cel mai tare.

Mintea lor este încețoșată de înșelăciunea regelui minciunilor, care și-a trimis la aceste suflete o mulțime de îngeri căzuți. Nu se vor mulțumi doar să nege Mesajele Mele Sfinte, ci mai mult, vor încerca să facă rost de cât mai mult sprijin în rândurile preoților Mei pentru a încerca să saboteze această misiune.

Astfel de suflete nu se opresc pentru a se întreba de ce fac asta, sau de ce simt atâta ură față de tine, fiica Mea, ori de ce Cuvântul Mea Sfânt îi deranjează atât de tare.

Când aceste suflete atacă Cuvântul Meu Sfânt cu atâta răutate, acesta este un semn de la satana care confirmă astfel că aceste Mesaje sunt autentice.

Câtă vreme se manifestă o asemenea opoziție acerbă față de mesajele Divine cum sunt acestea și atâta vreme ce persoane consacrate sunt provocate a le contesta, atunci puteți fi siguri că mesajele provin de la Dumnezeu.

Când Cuvântul Meu este renegat de ei, acest fapt Mă rănește atât de tare încât plâng cu amărăciune din cauză că ei nu Mă recunosc. Dar nu-i nimic. Cu timpul vor afla Adevărul.

Ei Mă ofensează cel mai mult atunci când, mod deliberat, îndepărtează sufletele de Milostivirea Mea.

Dacă sunt responsabili pentru sufletele cărora astfel le va fi fost negată salvarea, atunci vor fi aspru pedepsiți.

Chiar dacă vor încerca să-și justifice acțiunile, pentru un singur suflet pierdut, pedeapsa lor va fi amarnică. Acțiunile lor pot însemna că un suflet, care altfel ar fi fost convertit, va suferi pedeapsa veșnică în focul iadului.

Atunci când încearcă să saboteze Cuvântul lui Dumnezeu, toate faptele bune făcute înainte vor fi nule. Cum pot fi astfel de oameni considerați a fi buni când își contracarează faptele lăudabile cu fapte de ură față de Dumnezeu?

Acestora le spun: ziua în care veți veni în fața Mea să răspundeți pentru aceste fapte josnice va fi un moment dificil pentru voi.

Nu doar că va trebui să răspundeți pentru propriile fapte, dar va trebui să răspundeți pentru minciunile pe care le-ați răspândit despre Mine și despre Sfântul Meu Cuvânt.

Oare frica voastră față de Cuvântul Meu Sfânt este cea care vă conduce spre această ticăloșie? Frica vine de la satana. Mândria vine tot de la satana. Nu știți oare că tocmai faptul că vă considerați a fi atât de cunoscători în Sfânta Scriptură vă face să credeți că știți mai multe decât știți cu adevărat?

Voi găsiți greșeli în Cuvântul Meu Sfânt așa cum au făcut și Fariseii. Prin aceasta voi spuneți că știți mai mult despre Adevăr decât știe însuși Dumnezeu.

Țineți minte, cu cât răspândiți mai multe minciuni despre Sfântul Meu Cuvânt, cu atât mai mult păcătuiți împotriva Cuvântului lui Dumnezeu.

Acest păcat împotriva profetului Domnului este unul dintre cele mai grave împotriva Tatălui Meu.

Toți cei care au păcătuit împotriva profeților lui Dumnezeu au fost pedepsiți. Atunci când ei încearcă să oprească Cuvântul lui Dumnezeu, dat lumii pentru a salva suflete, ei împiedică salvarea sufletelor.

Pentru aceasta ei vor fi doborâți la pământ, pentru că nimic nu poate opri Cuvântul lui Dumnezeu să fie transmis scumpilor Săi copii.

Al vostru Isus