Marți, 07 august 2012 la ora 15:50

Prea iubita Mea fiică, dragostea Mea pentru tine este pe cât de puternică pe atât de tainică, chiar dacă în acest moment pentru tine nu pare a fi așa.

Trebuie să petreci mai mult timp în Compania Mea pentru că doar așa vei găsi pace pentru această misiune.

Harurile Mele îți umplu acum sufletul, pentru ca să poți comunica lumii mesajele Mele cât mai repede cu putință.

Fiica Mea, cât sunt de obosit și cât de însingurat în Inima Mea!

Mă frământ pentru toate acele suflete nevinovate care nu știu de Existența Mea. Sunt buni la inimă, sunt creștini prin felul cum îi tratează pe ceilalți, și totuși ei nu cred că Eu exist.

Îi privesc cum își trăiesc viața cotidiană fără nici o credință în existența lui Dumnezeu sau în viața lor viitoare din Noul Paradis.

Vă rog, ajutați-Mă să le spun că îi iubesc.

Răspândiți Cuvântul Meu, iar Eu voi aprinde o scânteie în sufletele lor pentru a Mă recunoaște.

Fiica Mea, nu contează dacă ei te resping pe tine sau pe iubiții Mei discipoli. Tot ce este necesar este să le fie permis să citească Mesajele Mele.

Eu voi trimite Duhul Sfânt, și ca o scânteie, deși mică, va aprinde în sufletele lor o flacără a iubirii Mele.

Aceasta este ultima Mea misiune pe pământ în care Mesaje Sfinte de la Sfânta Treime sunt date lumii.

Duhul Sfânt este prezent în aceste Cuvinte de proveniență dumnezeiască. Acestea sunt hrana voastră pentru a vă hrăni sufletele, pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru luptă.

Ascultați Cuvântul Sfânt al lui Dumnezeu. Luați-l, împărtășiți-l și uniți-i pe toți copiii lui Dumnezeu gata de luptă.

Aduceți-i pe toți frații și surorile voastre, mai ales pe cei care se zbat să creadă în Dumnezeu, spre Milostivirea Mea necuprinsă.

Inima Mea suspină din dragoste pentru ei. Fiecare dintre ei este un copil al lui Dumnezeu.

Am nevoie de sufletele lor, astfel încât să pot să Mă îngrijesc de viitorul lor ca să poată avea parte de viață veșnică și fericire.

Nu suport să mă gândesc la ceea ce se va întâmpla cu ele, dacă nu voi reuși să le salvez.

Fiica Mea, în timp ce Milostivirea Mea Divină va salva o mare parte din omenire, am nevoie de tine și de cei care Mă urmează, de slujitorii Mei sfințiți și oameni obișnuiți, să răspândească Cuvântul Meu ca pe un năvod și să-i găsească pe toți acei sărmani oameni, nefericiți și confuzi, care au nevoie de Iubirea lui Dumnezeu.

Întindeți năvodul Iubirii Mele, ca și pescarul în larg, cât mai departe, în locuri unde Dumnezeu este respins în totalitate, este disprețuit sau urât.

Apoi duceți-vă și găsiți-i pe tineri, scumpii copii ai lui Dumnezeu, care nu știu nimic despre Creștinism, în pofida faptului că trăiesc în țările așa-zise creștine.

Mergeți cât mai departe, până-n Rusia, China și în țările în care Dumnezeu nu este venerat, și atrageți sufletele.

Hrăniți-i cu mesajele Mele. Nu contează cum comunicați, dar faceți-o într-un mod în care să nu pară că le țineți o predică.

Ademeniți-i prin ceea ce i-ar putea interesa. Utilizați orice mijloc de comunicare modernă pentru a face asta. Am nevoie de ei repede. Mă bazez pe toți adepții Mei în răspândirea Cuvântului Meu.

Eu vă voi îndruma.

Veți ști în inimile voastre ce să faceți. Rugați-mă să vă ajut cu această Rugăciune specială a Cruciadei pentru a vă întări.

Rugăciunea (72) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru discipoli

"Isuse drag, eu sunt pregătit să răspândesc Cuvântul Tău Sfânt. Dă-mi curajul, puterea și cunoașterea, pentru a împărtăși Adevărul astfel încât să pot aduce la Tine cât mai multe suflete. Pune-mă în Inima Ta Sfântă și acoperă-mă cu Prețiosul Tău Sânge, astfel încât să mă umplu de haruri pentru a răspândi convertirea spre mântuirea tuturor copiilor lui Dumnezeu, în toate părțile lumii, indiferent de credința lor. Eu, discipolul Tău iubit, mă încred întotdeauna în Tine. Amin."

Al vostru Isus

Mesajul contine

Rugăciunea discipolului
Rugăciunea (72) a Cruciadei de Rugăciune

Isuse drag, eu sunt pregătit să răspândesc Cuvântul Tău Sfânt.

Dă-mi curajul, puterea și cunoașterea de a împărtăși Adevărul astfel încât să pot aduce la Tine cât mai multe suflete.

Pune-mă în Inima Ta... citește tot