Marți, 21 august 2012 la ora 21:18

Prea iubita Mea fiică, nu lăsa pe nimeni să subestimeze Forța Mâniei Mele în timp ce umanitatea se scufundă tot mai adânc în abisul păcatului.

Vi i-am trimis pe profeți. Apoi vi L-am trimis pe Preaiubitul Meu Fiu, pe care L-am jertfit ca să vă salvez pe voi, apoi am trimis și mai mulți mesageri, dar toate acestea au avut un rezultat prea mic.

Puține suflete abia dacă s-au uitat la mesajele profeților, ori au acceptat semnele date lumii de către Binecuvântata Mamă a Preaiubitului Meu Fiu.

Copiii Mei, datorită dragostei pe care v-o port ca Tată, vă ofer încă o dată darul răscumpărării. Nu trebuie să ignorați profeții Mei pentru că puteți pierde moștenirea pe care v-am hărăzit-o.

Copii, mulți dintre voi cei care credeți în Mine, Tatăl vostru Veșnic, nu reușiți să înțelegeți secretul mântuirii.

Această cale către perfecțiunea spirituală stă în abilitatea voastră de a accepta purificarea necesară pentru a putea sta în fața Mea.

Multe suflete trebuie dezbrăcate de toate atracțiile lumești, de distrugerea și coruperea sufletului.

Pentru voi cei care sunteți destul de norocoși de a fi îndurat o asemenea purificare, să știți că până când nu veți deveni asemeni copiilor – mici în Ochii Mei - nu veți fi capabili să vă predați pe voi înșivă Voinței Mele Sfinte.

Luptând împotriva acestei purificări vă va fi dificil să vă răscumpărați în Ochii Mei.

Dacă sunteți liberi de tot ce vă oferă lumea și vă concentrați asupra Fiului Meu, vă veți da seama că singura iubire și bucurie adevărată care există, provine de la Dumnezeu. Odată experimentată aceasta, nimic altceva nu vă va mai putea satisface.

S-ar putea să vă mai împiedicați din când în când, dar asta este de așteptat, deoarece nu vă puteți elibera de păcat până când nu va începe Noua Lume, și până ce voința voastră nu se va alinia Voinței Mele.

Planul Meu de mântuire a început deja, și poate fi realizat pe pământ doar datorită fidelității voastre față de Scumpul Meu Fiu. Nu va trece multă vreme până la convertirea globală. Asta se va realiza prin profetul Meu cel din urmă și ca urmare a Marelui Avertisment.

Copii, simțiți Duhul Meu Sfânt, care vă invadează sufletele și se revarsă foarte repede pe întreg pământul.

Eu îi smulg pe copiii Mei din întunecimea lor spirituală, în toate colțurile lumii.

Am nevoie de sacrificiile și rugăciunile voastre pentru a ajuta la salvarea sufletelor.

Doar atunci când Voi fi mulțumit Voi dărui lumii cele mai spectaculoase minuni.

Când aceste minuni vor fi prezentate, se vor înmulți convertirile de care Am nevoie pentru a-i conduce în siguranță pe copiii Mei spre Noul Paradis.

Doar atunci putem redeveni o familie adevărată.

Vă iubesc, copii.

Sunt mulțumit de aceia dintre voi care cu inimi generoase și puritate sufletească recunosc această Chemare Divină din Ceruri.

Vă binecuvântez pe toți.

Dumnezeu Cel Preaînalt