Miercuri, 22 august 2012 la ora 09:18

Copila mea, pustietatea în care se găsesc copii Mei din lumea de azi este din cauza faptului că ei nu știu cum să primească Darul Duhului Sfânt.

Așa cum te-am învățat, este nevoie de mult timp pentru a primi Darul.

Trebuie parcursă o călătorie foarte anevoioasă înainte ca fiecare copil al lui Dumnezeu să ajungă a fi demn să primească acest Dar special.

Când am așteptat împreună cu apostolii în Cenacol coborârea Duhului Sfânt, au fost necesare zece zile de pregătire.

Cu toate că acestor slujitori sfinți, devotați și fideli ai Preaiubitului meu Fiu le-a fost promis Darul, ei nu au fost destul de pregătiți spiritual pentru a-L primi.

Eu, Mama lor preaiubită, a trebui să-i ajut să-și pregătească sufletele.

Acest lucru a însemnat să-i învăț importanta renunțării totale la voința lor. Pentru a deveni vrednici, a trebuit ca ei să înțeleagă profunzimea umilinței în care trebuie să se scufunde înainte de a fi pregătiți.

Unii dintre ei au crezut că au învățat totul de la Fiul Meu.

Totuși, acesta a fost un semn al mândriei, iar când ea există în voi, nu puteți să primiți Sfintele Daruri ale Duhului Sfânt.

Pentru a primi Darul Duhului Sfânt trebuie să deveniți mici în fața Fiului Meu, asemenea unui copilaș.

Nu trebuie să existe nici o portiță pentru mândrie sau aroganță. Cu toate astea, oamenii de azi care pretind a vorbi cu autoritate despre modul în care Fiul meu vorbește, cad într-o capcană.

Atunci când ei pretind că au cunoștințe vaste despre problemele spirituale, vorbesc cu o aroganță ce nu reflectă harurile ce sunt date acelora care posedă cu adevărat acest mare Dar din Cer.

Cei cărora le-a fost dăruit acest Dar al Duhului Sfânt sunt ascultători față de dorințele Fiului meu.

Ei nu sunt lăudăroși. Ei nu sunt agresivi. Nu-i critică pe ceilalți folosindu-se de numele Fiului meu pentru a face asta. Ei nu își bat joc de alții, când proclamă interpretarea lor legată de Sfântul Său Cuvânt. Ei nu predică ura.

Când discipolii Fiului Meu au fost pregătiți de mine, s-au ivit multe controverse.

A durat ceva timp până ce în fine, au acceptat ceea ce se aștepta de la ei.

Doar atunci când au înțeles că doar umilința sufletului poate să permită Duhului Sfânt să intre, au fost în cele din urmă pregătiți.

Îi implor pe toți copiii lui Dumnezeu, mai ales pe aceia care cred în Fiul Meu, să mi se adreseze Mie, Mama lor, ca să-mi permită să îi pregătesc pentru acest mare Dar.

Copila mea, mi-a luat un an întreg să te pregătesc și acest lucru nu a fost ușor. Îți amintești cât de greu ți-a fost să spui Sfântul meu Rozariu? Cât de greu a fost să renunți la voința ta și să dai dovadă de umilință?

Acum când ai primit Darul, nu înseamnă că poți să-L iei ca pe ceva de la sine înțeles.

Trebuie să continui să te rogi, să rămâi smerită în inimă și să cauți mântuirea în fiecare zi. Pentru că așa cum este dat, la fel poate fi și luat.

Le cer tuturor celor care urmează aceste mesaje să se roage pentru Darul Duhului Sfânt.

Nu este suficient să vă rugați o singură dată și să spuneți că ați primit discernământul pe care l-ați cerut, iar apoi să ponegriți aceste Mesaje Divine. Dacă veți faceți așa, nu ați primit Darul.

Vă rog chemați-Mă pe mine, Mama voastră Binecuvântată, pentru a vă ajuta să vă pregătiți prin aceasta rugăciune a Cruciadă de Rugăciune.

Rugăciunea (74) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru Darul Discernământului

"O, Maica lui Dumnezeu, ajută-mă să-mi pregătesc sufletul pentru Darul Duhului Sfânt. Ia-mă de mână ca pe un copil și condu-mă prin puterea Duhului Sfânt spre darul discernământului. Deschide-mi inima și învață-mă să mă abandonez în trup, minte și suflet. Eliberează-mă de păcatul mândriei și roagă-Te să fiu iertat de toate păcatele de până acum, ca sufletul meu să se purifice, să mă vindec și să pot primi Darul Duhului Sfânt. Iți mulțumesc, Mamă a Mântuirii, pentru mijlocirea Ta și aștept cu iubire în inimă acest dar pe care îl doresc cu bucurie. Amin."

Amintiți-vă copilașilor să veniți la Mine, Mama voastră, ca să vă ajut să vă deschideți sufletul pentru a primi acest Dar minunat.

Când veți primi acest Dar vă voi duce în fața Fiului Meu.

Doar atunci veți fi cu adevărat pregătiți pentru următorul pas pe scara către perfecțiunea spirituală.

Mama Mântuirii

Mesajul contine

Pentru Darul Discernământului
Rugăciunea (74) a Cruciadei de Rugăciune

Maica lui Dumnezeu, ajută-mă să-mi pregătesc sufletul pentru Darul Duhului Sfânt.

Ia-mă de mână ca pe un copil și condu-mă prin puterea Duhului Sfânt spre darul discernământului.

Deschide-mi inima și... citește tot