Joi, 23 august 2012 la ora 12:40

Copila mea, adu la cunoștința tuturor copiilor Lui Dumnezeu că, cu cât există mai multă opoziție față de Cuvântul Sfânt al Fiului Meu, în prezent, cu atât vor fi mai multe harurile revărsate asupra discipolilor Fiului Meu Preaiubit.

Toate profețiile prezise pot fi diminuate în multe moduri dacă toți copii lui Dumnezeu ar accepta harul convertirii.

Convertirea poate slăbi impactul anticristului. Rugăciunile voastre zilnice, incluzând și recitarea Cruciadei de Rugăciune, vor ajuta la înfăptuirea acestui lucru.

Vă cer să vă rugați pentru sufletele celor care se opun misiunii Fiului meu pe pământ.

Această bătălie pentru suflete este intensă și vă rog să vă ridicați deasupra suferinței și a opresiunii voastre, pentru a-mi cere să mă rog pentru aceste sărmane suflete induse în eroare, care cred că vorbesc în numele Fiului Meu dar sunt, de fapt, înșelate de cel rău.

Fiul Meu nu va renunța niciodată la căutarea acestor suflete, în special la cele care Îl resping, care Îi batjocoresc Sfântul Cuvânt și care au sufletul întunecat de păcat.

Trebuie să rămâneți puternici, copii, voi toți trebuie să rămâneți fermi în convingerea voastră de a împlini Sfânta Voință a Fiului Meu.

Aceasta nu va fi ușor, însă nici să poți intra în Noul Paradis nu e ușor. Veți avea nevoie de multă răbdare, multe rugăciuni, multă iubire unii față de ceilalți și abilitatea de a-i ierta pe toți cei care vă necăjesc și care vor pângări Cuvântul Fiului Meu.

Vă mulțumesc că ați răspuns chemării mele.

Mama Mântuirii