Miercuri, 22 august 2012 la ora 20:10

Prea iubita Mea fiică, nu trebuie să te simți izolată de Mine din cauza imensității acestei lucrări.

Cu toate ca pare a fi o lucrare de o asemenea mărime încât simți că nu-i poți face față, să știi că Eu nu-ți cer mai mult decât poți.

Bucură-te, pentru că Mesajele Mele sunt căutate în întreaga lume, aceasta fiind dorința Inimii Mele.

Îmi doresc ca toți discipolii Mei să răspundă imediat cererii Mele, pentru că am nevoie de ajutorul lor în Misiunea Mea de a salva umanitatea.

Acesta este doar începutul rapidei lor convertiri, când Sângele Meu și Apa vor țâșni peste sufletul fiecărui om.

Sângele Meu și Apa vor converti până și sufletele întunecate. Milioane de suflete, care în prezent nu cred că Eu exist, se vor converti instantaneu, precum s-a convertit și soldatul care Mi-a străpuns Coasta.

Nu v-am spus Eu oare că Milostivirea Mea este nesfârșită ?

Nu v-am promis Eu că minunile îngăduite de Tatăl Meu vor avea loc, pentru a uni lumea și pentru a duce toate sufletele spre moștenirea lor de drept ?

Atât de multe suflete răspund acum chemării Mele. Rugăciunile lor se vor multiplica, și multe alte milioane vor fi salvate. Toate sufletele trebuie să fie cuprinse în eforturile voastre de a salva întreaga umanitate.

Preaiubiților Mei discipoli, scopul vostru trebuie să fie acela de a nu lăsa nici măcar un suflet să cadă prin plasă. Această plasă va fi aruncată în apă, pentru a pescui sufletele și a le salva. Voi, discipolii Mei, sunteți pescarii. Eu vă dau plasa, prin harurile pe care le revărs acum asupra voastră.

Voi Mă veți ajuta să salvez fiecare suflet aflat în viață și nici un efort nu va fi precupețit – nici o piatră nu va rămâne neîntoarsă – în timp ce Eu mă voi aventura să salvez omenirea încă o dată.

Așadar, fiica Mea, în loc să tremuri de frică, îngrijorată din cauza numărului mare de oameni care răspund Chemării Mele, mai bine bucură-te, pentru că în cele din urmă Sfânta Mea Voință va fi împlinită. Mai avem totuși un drum lung de parcurs.

Isus al vostru