Sâmbătă, 01 septembrie 2012 la ora 10:25

Mult iubita Mea fiică, repeziciunea cu care Mesajele Mele sunt date omenirii, arată urgența acestei Misiuni.

Atât de mulți oameni în lume sunt pierduți.

Atât de multe suflete sărmane nu cunosc cine este Dumnezeu, Tatăl Meu.

Atât de mulți nu Mă acceptă pe Mine, Fiul Său Preaiubit, drept Adevăratul Mesia.

Această misiune constituie ultimul Dar al Profeției, aprobat de către Tatăl Meu, pentru salvarea sufletelor.

Aceste mesaje sunt adresate Creștinilor, Evreilor, Musulmanilor, ateilor, agnosticilor și tuturor acelora care caută consolare în religiile create de om.

Toți oamenii, toate sufletele au aceeași dorință: de a găsi sensul vieții lor. Pentru majoritatea lor este tragic dacă ei nu cred în Dumnezeu, pentru că ei cred că toate se termină atunci când viața lor pe pământ ia sfârșit.

Oh, dacă ar putea vedea ce se întâmplă atunci când sufletele lor vin înaintea Mea. Ei Mă văd și amuțesc, pentru că nu pot să creadă că Eu sunt real. În multe astfel de suflete, bucuria lor este egalată doar de ușurarea pe care o au dacă au murit în starea de Har.

În schimb, bucuria acelor suflete aflate în întuneric, atunci când ele Mă văd, este brusc retezată și ele se îndepărtează de la Mine în adâncimile Iadului, într-o stare de șoc și disperare.

Acele suflete care cunosc Învățăturile lui Dumnezeu primite prin profeții Săi și ca rezultat al propriei Mele Misiuni pe pământ, și care totuși Mă resping, să știe aceasta:

Voi ați ales să întoarceți spatele Adevărului. Însă, datorită Iubirii Mele pentru voi, Eu voi face tot ce pot ca să vă deschid ochii.

Vă voi oferi daruri și, datorită Marii Mele Milostiviri, vă voi salva. Vă chem pe voi toți, indiferent de religia pe care o urmați, să ascultați acum aceste Cuvinte.

Voi toți știți cum este să fi parte dintr-o familie.

Unii dintre voi sunt destul de norocoși să se fi născut într-o familie plină de iubire.

Alții nu sunt atât de binecuvântați și probabil au suferit și au trecut prin multe dificultăți și întunecimi în cadrul familiei. Alții sunt pierduți, zdrobiți, furioși și nu pot simți iubire adevărată pentru familiile lor.

Unii sunt alungați în pustiu, ca să se descurce singuri, fără să aibă la cine apela.

Mulți au nevoie doar de o cârjă sau de ceva de care să se sprijine pentru a simți speranța. De aceea, multe suflete sărmane încearcă să găsească religii care să le asigure acest element lipsă. Din păcate, acestea îi duc pur și simplu mai departe în disperare. Pentru că aceste religii se bazează pe minciună.

Minciunile vă rănesc, copilașilor. Acestea vă oferă un fals sentiment de siguranță. Aceste religii nu au substanță, deoarece ele nu urmează Adevărul, Calea Domnului.

Să știți că doar Noi, Sfânta Treime, suntem familia voastră. Noul Cer și Noul Pământ vor fi adevărata voastră casă.

Urmați-Mă pe Mine pe calea Adevărului, astfel încât să vă pot duce la casa voastră de drept. E o casă atât de plină de iubire și de bucurie încât merită tot efortul vostru.

Vă rog, deschideți-vă ochii, deoarece a sosit timpul pentru ca lumii, în sfârșit, să îi fie prezentat Legământul Adevărului.

Moartea Mea pe Cruce a fost un Legământ ca să vă aducă mântuirea.

A Doua Mea Venire este de asemenea un Legământ, Legământul final, pentru a vă aduce acasă la Dumnezeu, Creatorul a toate câte sunt.

Tatăl Meu, Dumnezeu Cel Preaînalt, Mă va trimite în curând pentru a aduce Mântuirea tuturor copiilor Săi.

Pot să fac acest lucru și să îndeplinesc Promisiunea Tatălui Meu, numai dacă pot să salvez fiecare suflet.

Nu obstrucționați Calea Mea din cauza îndoielilor.

Nu respingeți încercările Mele de a aduce fiecărui suflet mântuirea.

Nu pierdeți șansa de a trăi o viață împlinită, plină de iubire, de bucurie și de minunății, în pace și armonie, în Noua Eră a Păcii.

Al vostru Isus