Miercuri, 05 septembrie 2012 la ora 14:30

Mult iubita Mea fiică, națiune după națiune trece chiar acum printr-o schimbare.

Nicio națiune nu poate să nu înțeleagă cât de multe schimbări sunt în aer.

Nu doar legile care guvernează țările lor încep să se schimbe, dar până și credința pe care au avut-o cândva pare să fi dispărut.

Tot mai puțini preoți, tot mai puțini slujitori din Biserica Mea Creștină continuă să apere Legile lui Dumnezeu.

Nu își strigă credința lor față de Mine. Vocile lor sunt doar șoapte în mijlocul zgomotului de voci care proclamă și promovează iubirea de sine.

Cuvântul lui Dumnezeu este înghițit de vocile ateilor care își ascund glasul în spatele mantiei legilor guvernelor, care au fost modificate în numele așa zisei Justiții, toleranței, spre binele tuturor.

Minciunile care v-au fost prezentate sunt destinate să distrugă nu doar Cuvântul Tatălui Meu, ci și Creștinătatea din lumea întreagă.

Apostazia (lepădarea de credință) s-a răspândit ca un incendiu și aproape că a ajuns la punctul ei culminat.

Acesta este timpul intervenției lui Dumnezeu. Destul cu minciunile.

Regele Minciunii îi amăgește pe copiii lui Dumnezeu de pretutindeni. Nu urmați guvernele voastre care spun despre Cuvântul lui Dumnezeu că este minciună.

Nu acceptați noile legi care scuză păcatul de moarte. Luptați cu toții. Ridicați-vă pentru ceea ce este drept.

Nu permiteți legilor promovate de Regele Minciunii, să vă afunde pe voi și pe familiile voastre într-o groapă fără fund.

Dacă acceptați legi care interzic practicarea propriei credințe, atunci veți suferi. Sufletele voastre vor fi lipsite de hrană și vă veți îndepărta de la Mine.

Dar dacă acceptați crima și avortul și nu luați atitudine împotriva acestui rău, atunci țara voastră va fi pedepsită de Mâna lui Dumnezeu.

În timp ce apostazia continuă să se răspândească peste tot, pe de altă parte convertirea este în creștere și curând cele două se vor lovi cap în cap.

O mare ciocnire va deveni evidentă și omul se va separa de om. Fratele va fi împotriva fratelui. Vecinul împotriva vecinului.

Vor fi două tabere. Aceia care îl iubesc pe Dumnezeu și aceia care nu-l iubesc.

Voi da fiecărui suflet șansa de a hotărî din care tabără vrea să facă parte, în speranța că ei Mă vor alege pe Mine, preaiubitul lor Mântuitor.

Voi, discipolii Mei, prin rugăciunile voastre, în special prin recitarea Litaniei Harului Imunității, puteți aduce mai multe suflete la Mine.

Apoi îi voi lua pe cei buni la Pieptul Meu, așa cum a fost profețit, și într-o clipă aceștia vor fi în siguranță.

Promisiunea Mea este aceea de a salva omenirea.

Dar decizia finală va fi luată de fiecare suflet în parte, prin voința lui liberă.

<em><strong>Al vostru Isus</strong></em>