Vineri, 07 septembrie 2012 la ora 20:35

Mult iubita Mea fiică, niciodată nu trebuie să simți că ești singură în această Misiune, chiar dacă uneori așa ți se pare.

Trebuie să știi că mulți oameni din lumea întreagă ascultă Cuvântul Meu Sfânt și că mesajele Mele salvează suflete.

Această misiune poate fi asemănată cu cea de salvare a unui imens transoceanic.

Multe suflete sunt avertizate de pericol și li se spune în avans despre planul de salvare.

Dacă vor asculta, se vor salva nu numai pe ei înșiși, ci și viețile familiilor și prietenilor lor.

Mulți însă nu vor asculta spunând: “Care pericol?”. Ei nu vor accepta barca de salvare, pentru că ei nu cred că vaporul se va scufunda.

Nu, spun ei, acesta este un avertisment fals, o alarmă falsă. Însă, când timpul zilelor din urmă se va apropia și evenimentele vor deveni evidente, ei se vor grăbi să caute pretutindeni un loc de salvare.

Vor fugi și se vor ascunde de explozie, când munții se vor scufunda în mare, iar cerul va deveni roșu ca sângele, însă nu vor avea scăpare.

Acei păcătoși care comit ofense teribile împotriva Tatălui Meu, și care știu cât de negru este sufletul lor, vor fi pierduți.

Cei care sunt de partea Fiarei, vor încerca atunci să scape din încleștarea ei. Pentru că doar atunci își vor da seama de Adevăr, însă nu vor avea dreptul la Lumina Sa.

Doar întunericul le va ușura durerea, însă le va aduce totodată teroare neîncetată și suferință.

Niciodată să nu respingeți ajutorul de care aveți nevoie pentru a vă pregăti sufletele. Trebuie să înțelegeți că răul din lume trebuie eradicat.

Acei păcătoși care refuză să se schimbe chiar și după ce li s-a dăruit Adevărul Cuvântului lui Dumnezeu, nu vor supraviețui bătăliei finale.

Ei vor fi aruncați în lacul de pucioasă împreună cu fiara, și asta nu va fi sfârșitul suferințelor lor. Dimpotrivă, acesta va fi doar începutul.

Vouă, celor care batjocoriți încercările Mele de a vă pregăti sufletele, vi se vor da totuși toate șansele de a vă întoarce la Mine.

Se va face totul pentru a vă salva. Însă, dacă nu acceptați Mâna Mea, barca de salvare de care aveți nevoie ca să vă mențină la suprafață, vă veți îneca în părerea de rău.

Numai rugăciunile celorlalți vă vor putea salva.

Acum pământul arată la fel ca și cu secole în urmă.

Cerul pare la fel.

Soarele strălucește, așa cum a făcut-o dintotdeauna.

Luna se arată în nopțile senine și oamenii încă se minunează de Creația lui Dumnezeu.

Însă schimbările deja au început, iar celor care veghează le spun acestea: Voi știți și simțiți schimbarea. Faceți-vă datoria și folosiți rugăciunea, astfel încât ochii umanității să se deschidă în fața Adevărului și inimile tuturor să se deschidă pentru iubirea lui Dumnezeu.

Numai prin iubirea lui Dumnezeu pentru toți copiii Săi și prin răspunsul lor la Chemarea Sa, poate fi salvată omenirea.

Al vostru Isus