Sâmbătă, 08 septembrie 2012 la ora 15:30

Copila mea, toți copiii Lui Dumnezeu trebuie să stea în liniște și să permită ca Lumina Sa să strălucească în sufletele lor.

Este important să vă rezervați timp pentru ca să cugetați în liniște deplină asupra Iubirii Lui Dumnezeu și a planului Fiului meu de salvare a umanității.

Pe toți copiii Lui Dumnezeu îi așteaptă un viitor minunat, iar această nouă Eră de Pace va fi salutată de toți aceia care vor fi destul de norocoși ca să intre prin porțile sale.

Până când va veni acea zi, cel rău va face toate eforturile pentru a cauza dezbinare și ură în lume.

El și demonii lui creează sciziune între copiii Lui Dumnezeu.

Ei încurajează crima, avortul, ura, violența, persecuțiile și războiul în toate părțile lumii.

Ei nu se vor opri până nu vor prinde în capcană toate sufletele slabe care cedează tentațiilor pe care ei le pun în fața lor, pentru a păcătui împotriva Domnului Dumnezeu, a lui Dumnezeu Cel Preaînalt.

Atât de multe suflete s-au lăsat duse, fără să-și dea seama, în închisoarea lor întunecată, de unde, odată ajunse, sunt puține șanse să scape.

Odată ce răul învinge un suflet, el nu se oprește până când nu infestează complet acel suflet sărman.

De aceea, păcatul trebuie evitat, pentru că nici un păcat nu are consecințe minore. Este de ajuns o singură ispită și sufletul devine slab și fără apărare.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă împotriva războiului pe care cel rău îl poartă împotriva copiilor Lui Dumnezeu.

Când cineva păcătuiește împotriva voastră, chiar dacă voi sunteți victime inocente, nu trebuie să vă lăsați îndemnați să vă răzbunați prin păcat, pentru că exact asta vrea cel viclean.

El asmute un suflet împotriva altuia în speranța că ura va ajunge să macine cele doua suflete.

Să fiți vigilenți în fiecare zi și să nu uitați niciodată de protecția pe care Sfântul Rozariu v-o oferă împotriva lui satana.

Încurajez toate sufletele, toate religiile, să recite zilnic Sfântul Meu Rozariu. Când faceți aceasta, cel rău vă ocolește și vă părăsește pentru că nu poate suporta durerea pe care o îndură când este recitat Rozariul Meu, în mod special când este rostit cu voce tare.

Mergeți în pace. Amintiți-vă că Eu sunt Mama întregii omeniri.

Eu sunt Mama Salvării. Protecția mea trebuie căutată de toți copiii lui Dumnezeu.

Cerând ajutorul meu și rugându-vă, vi se vor acorda multe haruri.

Maica lui Dumnezeu,
Maica Salvării