Duminică, 09 septembrie 2012 la ora 10:09

Mult iubita Mea fiică, când vă îndoiți de iubirea lui Dumnezeu, vă îndoiți de existența iubirii adevărate. Tot ceea ce vă rămâne este o iubire imperfectă.

Adevărata iubire vine de la Dumnezeu. Când o persoană nu Îl iubește suficient pe Dumnezeu, este incapabilă să iubească o altă ființă umană în deplinătatea iubirii adevărate.

Doar cei care au în sufletele lor flacăra iubirii lui Dumnezeu, pot cu adevărat să transmită altei persoane sensul deplin al iubirii.

Același lucru este valabil și pentru cei căsătoriți, a căror căsătorie a fost binecuvântată în Biserica Mea.

Iubirea lui Dumnezeu, care strălucește asupra căsătoriei dintre un bărbat și o femeie care se iubesc, va străbate sufletele lor, dacă ei îl iubesc pe Dumnezeu cu acel abandon care este necesar pentru a simți pacea.

Adevărata iubire înseamnă pace. Fără iubire nu ai pace, indiferent cât te-ai strădui să o găsești. Pacea survine doar prin iubirea unei persoane pentru cealaltă persoană.

Când iubirea lipsește din viețile voastre, lipsește și echilibrul, și în locul lui nu este decât un sentiment al lipsei de sensibilitate.

Pentru a găsi iubirea, trebuie ca în inima voastră să găsiți loc pentru Dumnezeu.

Pentru a-L găsi pe Dumnezeu trebuie să Mă acceptați pe Mine, Isus al vostru, ca Fiul Său Preaiubit.

Pentru că, dacă Îmi veți permite, Eu vă voi duce la El.

Când se va întâmpla aceasta, și Lumina Lui vă va invada sufletul, vă va fi foarte ușor să iubiți pe cineva.

Iubirea lui Dumnezeu prezentă în sufletul vostru va deschide inima celuilalt.

Iubirea strălucește în mijlocul suferințelor, neliniștilor și neînțelegerilor din lume. Ea este singurul mod prin care se poate obține pacea, nu numai în viețile voastre personale, dar și în lumea care vă înconjoară.

Iubirea aduce pace, însă ea trebuie să izvorască doar dintr-o iubire adevărată pentru Dumnezeu, Creatorul vostru.

Pacea aduce armonie.

Iubirea reprezintă supraviețuirea speciei umane, și fără ea sunteți pierduți, însingurați, înfometați, și nu veți găsi niciodată pacea.

Al vostru Isus