Miercuri, 12 septembrie 2012 la ora 18:55

Mult iubita Mea fiică, doresc să cuprind țările creștine în Brațele Mele Sfinte pentru a le da putere, acum când suferă din cauza presiunilor exercitate asupra lor pentru a Mă respinge.

Creștinismul lor va fi contestat cu o înverșunare de care nicio altă religie nu va mai avea parte.

Alte religii nu vor fi persecutate în modul în care vor trebui să sufere cei ce Mă urmează.

Adevărul creștinismului poate fi pus la îndoială. El poate fi atacat și va fi cenzurat, dar un lucru nu se va schimba niciodată.

Există o singură cale către Casa Tatălui Meu. Această Cale sunt Eu, Isus Cristos, Mântuitorul omenirii.

Nu puteți ajunge la Tatăl Meu fără să acceptați Existența Mea.

Adevărul nu poate fi schimbat, oricât ați încerca să îl negați.

Minciunile vor fi descoperite în curând. Toate religiile vor deveni una, când Adevărul le va fi dezvăluit.

Legământul Tatălui Meu de a Mă trimite pe Mine, unicul Său Fiu, încă o dată, pentru a aduce întreaga omenire în Împărăția Tatălui Meu, acum se va împlini.

Chiar atunci când Adevărul va deveni evident, toți cei care încă mai stau la îndoială vor fi ispitiți să îi întoarcă spatele.

Vă implor, discipolii Mei, spuneți-le Adevărul acum.

Poate nu vă vor asculta, dar după Avertisment o vor face.

Bătălia împotriva creștinătății se înverșunează acum și mai mult.

Vă chem pe voi, toți creștinii, să vă apărați dreptul de a vă mărturisi credința față de Mine, Isus al vostru. Dacă nu veți face aceasta, veți fi sufocați și forțați să înghițiți minciuna comunismului.

Comunismul, de care lumea occidentală s-a temut atâta vreme, prinde contur în secret printr-o alianță globală între guvernele de pretutindeni.

Cei care, în națiunile voastre, s-au opus vehement față de ceea ce ei numeau un regim malefic, vor îmbrățișa acum comunismul.

În acel stadiu, ei vor controla tot ceea ce faceți, ceea ce mâncați, cât câștigați, dacă aveți sau nu o casă în care să locuiți și dacă puteți sau nu să vă practicați religia.

Să nu cedați niciodată. Niciodată să nu vă pierdeți speranța. Este important să fiți puternici în această perioadă de opresiune. Rugăciunea va fi armura voastră și vă va ajuta să perseverați.

Discipolii Mei trebuie să aibă încredere în Mine. Nu vă voi lăsa să suferiți pentru mult timp. Eu vă voi susține și această perioadă dificilă va fi scurtată.

Al vostru Isus