Sâmbătă, 22 septembrie 2012 la ora 15:30

Mult iubita Mea fiică, trebuie să te avertizez în legătură cu falșii profeți care vor încerca să tulbure această misiune.

Atât de multe suflete înșelate, care cred că primesc mesaje divine, sunt ademenite pe căi greșite de către cel rău.

El face aceasta profitând de dragostea lor pentru Mine și țintește în mod special sfintele suflete devotate.

Orice persoană, care îți spune că are un mesaj din Ceruri prin care te instruiește să schimbi sau să adaugi ceva unui mesaj al Meu este un mincinos.

Nu acesta este modul în care Eu permit comunicările venite din Ceruri. Singurele mesaje pe care Eu le îngădui să fie comunicate de la un vizionar la altul sunt cele de sprijin și de dragoste, însă numai atunci când este necesar.

Mesajele primite de adevărații profeți sau de sufletele alese sunt fie adevărate, fie false.

Nu există cale de mijloc. Cerul nu ar trimite niciodată un mesaj care să contrazică un alt mesaj primit din Cer de către un suflet ales.

Ferește-te de falșii profeți. Aceia care nu își dau seama că ei înșiși sunt falși pot să dăuneze teribil de mult când intervin asupra Cuvântului Meu Sfânt. Tu, fiica Mea, nu trebuie să te angajezi în discuții cu cei ce spun că vin în Numele Meu, decât dacă Eu te îndrum în acest sens.

Falșii profeți sunt acum pregătiți și se vor năpusti asupra acestei misiuni. Tu nu trebuie să te angajezi în discuții cu ei.

Fii precaută față de asemenea pericole, pentru că cel mai mare dintre ele îl va reprezenta omul care va veni și va pretinde a fi Eu.

Discipolii Mei, dacă vă lăsați atrași de falșii profeți, veți fi o pradă ușoară pentru anticrist și falsul său profet.

Aveți încredere în Cuvântul Meu Sfânt. Mulți dintre voi nu puteți încă accepta Adevărul și Mă veți contrazice, dar nu va fi de nici un folos. Pentru că cea mai importantă obiecție pe care o aveți față de Mine este că îi iubesc pe toți copiii lui Dumnezeu și în mod în special pe păcătoși.

Eu vă iubesc pe toți în mod egal. Cei care Mă acuzați că îi favorizez pe păcătoși, să știți următoarele:

Nu încercați niciodată să îi derutați pe alții spunând că Isus tolerează păcatul. Voi știți că este o minciună. Detest păcatul, dar îl iubesc pe păcătos.

Al vostru Isus