Duminică, 23 septembrie 2012 la ora 09:00

Mult iubita Mea fiică, vine o vreme când un om trebuie să își pună întrebarea – cine sunt eu și de ce trăiesc?

Singurul răspuns care îi aduce pacea vine atunci când el înțelege că este un copil al lui Dumnezeu.

În loc să nege Adevărul, din cauza presiunilor exercitate de cei care îi ridiculizează pe aceia care cred în Dumnezeu, el trebuie să fie cinstit cu el însuși.

El știe că dragostea pe care o simte vine de la Dumnezeu.

El știe, în inima lui, că nefericirea pe care o simte atunci când se află în întuneric și disperare vine din partea cealaltă. Din partea întunecată.

Atât de mulți oameni caută Adevărul și nu îl pot găsi.

Deși Adevărul a fost consemnat în Cartea Sfântă, mulți nu pot accepta că Sfânta Scriptură conține toate răspunsurile pe care ei le caută.

Voi trebuie să îmbrățișați Adevărul și să îl păstrați în viața voastră pentru totdeauna, pentru că el este calea voastră către salvare.

Mulți oameni vor face tot ce e posibil ca să nege Adevărul. În principal ei vor folosi inteligența umană pentru a demonta Adevărul și a vă face să credeți o minciună.

Se vor aduce toate argumentele pentru a nega Adevărul lui Dumnezeu. Atât de convingătoare vor fi aceste argumente, încât mulți credincioși se vor afla în dificultate în apărarea Adevărului.

Credința voastră va trece testul timpului, însă numai dacă îmi permiteți să vă îndrum zi și noapte.

Pentru ca Eu să vă îndrum, voi trebuie să vă țineți mereu ochii ațintiți asupra Mea și să vă sprijiniți pe Mine ca să vă ajut.

Vorbiți cu Mine. Comunicați cu Mine în orice moment al zilei, în mașină, la lucru, la școală sau în biserică. Nu contează unde vă aflați, pentru că Mă puteți chema în orice moment și Eu vă voi răspunde.

Această cale, calea către Calvar, este menirea celor ce Mă urmează. Este un munte foarte greu de urcat. Trebuie să îndurați eșecuri și durerea respingerii de către cei care nu vor accepta dreptul vostru de a vă practica religia. Vârful acestui munte ar trebui să fie țelul vostru. Numai când veți ajunge în vârf veți găsi pacea.

Perseverați, iubiții Mei credincioși, și veți simți dragostea Mea în asemenea măsură încât vă va insufla o putere pe care nu o credeați posibilă.

Vă iubesc. Merg alături de voi. Nu vă voi părăsi niciodată. Vă binecuvântez pe toți.

Al vostru Isus