Luni, 24 septembrie 2012 la ora 15:35

Mult iubita Mea fiică, orice om care îl urăște pe altul datorită religiei sale, nu îl iubește pe Dumnezeu cu adevărat.

Cât Mă dezgustă să fiu martorul acestei ipocrizii a celor care pretind că sunt discipoli devotați ai lui Dumnezeu.

Acești oameni amenință să-i ucidă pe cei care nu sunt de acord cu ei și-i omoară pe aceia care le insultă zeii.

Este un păcat să-ți urăști aproapele. Este un păcat de moarte, atunci când omori pe cineva sau când încerci să rănești mortal un alt suflet, în numele religiei.

Nu știți că dacă vă grăbiți să condamnați la moarte pe cineva deoarece îl insultă pe Dumnezeu, voi nu urmați Legile lui Dumnezeu?

Fac apel la toate religiile și la toate crezurile care-și afirmă credința în Dumnezeu. Dacă voi credeți în Dumnezeu, atunci trebuie să vă arătați dragostea pentru ceilalți, chiar și atunci când aceștia vă chinuiesc sau vă insultă.

Multe căi conduc către Tatăl Meu, dar există un singur Dumnezeu. Dumnezeu cel Adevărat este Creatorul lumii și puteți fi acceptați în Împărăția Sa doar dacă vă iubiți aproapele, inclusiv pe dușmanii voștri.

Este foarte ușor să urăști pe cineva, pentru că duhurile rele îi infestează și îi chinuiesc pe copiii lui Dumnezeu în fiecare clipă. Cum se bucură cel rău, atunci când un om credincios, care declară în mod deschis că îl iubește pe Dumnezeu, incită la ură și nu stă pe gânduri să îi omoare pe cei pe care îi consideră dușmanii săi.

Nimeni nu va scăpa de pedeapsă, dacă va ucide pe cineva. Nici un om, care ucide pe un altul în Numele Tatălui Meu, nu va fi acceptat în Noul Paradis.

Poate fi dificil și dureros atunci când un om îți insultă credința, dar trebuie să te rogi pentru el și nu trebuie să uiți niciodată Porunca: „Să nu ucizi”.

Poruncile Tatălui Meu sunt foarte simple. Ele sunt clare. Nu este nevoie ca ele să fie explicate, dar vai de cel care încalcă Legile Tatălui Meu.

Al vostru Isus